ΑΡΗΣ

"Έκλεισε" φιλικό με Πενιαρόλ!

"Έκλεισε" φιλικό με Πενιαρόλ!
INTIME SPORTS

Θερμό θα'ναι το φετινό καλοκαίρι για τους οπαδούς του Άρη, καθώς εκτός από τη Μπόκα Τζούνιορς θα αντιμετωπίσει και την ιστορική Πενιαρόλ στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Στο Καρπενήσι από την Παρασκευή οι "κίτρινοι".

Ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι "έκλεισε" η διοίκηση του Άρη, με την ομάδα του Σάκη Τσιώλη να δοκιμάζει τις δυνάμεις στις 26 Ιουλίου στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον κορυφαίο σύλλογο της Ουρουγουάης, Πενιαρόλ.

Αυτό φυσικά μόνο ενθουσιασμό μπορεί να προκαλεί στους φίλους της ομάδας, οι οποίοι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα θα έχουν την ευκαιρία να δουν διά ζώσης τις δύο μεγαλύτερες ομάδες της Λατινικής Αμερικής βάσει διεθνών τίτλων: τη Μπόκα με τα 7 Κόπα Λιμπερταδόρες και την Πενιαρόλ με τα πέντε.

Να σημειωθεί μάλιστα πως η ομάδα της Ουρουγουάης προέρχεται από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν στο Λιμπερταδόρες, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό όπου έχασε το τρόπαιο από τη Σάντος.

Αφήνει τη Θεσσαλονίκη, πάει Καρπενήσι

Εν τω μεταξύ, με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των παικτών του Άρη, με την αποστολή να αναχωρεί το πρωί της Παρασκευής για το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 22 Ιουλίου το πρώτο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε την Πέμπτη την αποστολή την οποία απαρτίζουν οι: Καστίγιο, Τσέζαρεκ, Νέτο, Φατί, Μίσελ, Σακάτα, Σολτάνι, Τόχα. Αγγελούδης, Αγτζίδης, Βανγκέλι, Βελλίδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Διούδης, Καζναφέρης, Κανούλας, Καπετάνος, Κατίδης, Κοτσώνης, Λαζαρίδης, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Πρίττας, Σηφάκης, Κουρέλας, Καράδαης, Γιώρης ( οι τρεις τελευταίοι από την Κ20) και ο υπό δοκιμήν Στέλιος Τσοκάνης (από την Αν. Επανομής).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ