ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έκλεισε Λεντέσμα

Έκλεισε Λεντέσμα
λεντεσμα

Τα τυπικά απομένουν για να ανακοινωθεί η απόκτηση του Κριστιάν Λεντέσμα απο τους πρωταθλητές

Οι Πειραιώτες ανέβασαν την προσφορά τους δίνοντας 1,5-1,7 εκ. δολλάρια (τα 500.000 δολλάρια στον μάνατζερ) στους πρωταθλητές Αργεντινής και κατάφεραν να αποσπάσουν το πολυπόθητο "ναι". Ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει εδώ και ημέρες με τον μάντζερ του παίκτη, Άντριαν Καστεγιάνο, όμως υπήρχε πρόβλήμα με τις απαιτήσεις της Σαν Λορέντσο. Μάλιστα προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία ο Καστεγιάνο δέχτηκε να πάρει λιγότερα χρήματα απο την ομάδα παρά το γεγονός πως κατείχε το 50 τοις εκατό των δικαιωμάτων του παίκτη.
Έτσι λοιπόν μετά και τις τελευταίες εξελίξεις απομένουν μόνο κάποιες τυπικές λεπτομέρειες διαδικαστικού χαρακτήρα για να ανακοινωθεί η απόκτηση του 28χρονου έμπειρου μέσου απο τους ερυθρόλευκους για τα επόμενα τρια χρόνια.

Ο "λύκος" αναμένεται στην Ελλάδα την Τετάρτη (25/7) ή την Πέμπτη (26/7), όπου θα περάσει απο ιατρικές εξετάσεις και έπειτα θα παρουσιασθεί απο τον Ολυμπιακό. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Πειραιώτες έβαλαν για άλλη μια φορά φέτος βαθιά το χέρι στην τσέπη πληρώνοντας τόσο την Σαν Λορέντσο, όσο και τον μάνατζερ του παίκτη, Αντριάν Καστεγιάνο, αποκτώντας βέβαια έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε μια θέση που "πονούσαν" τα τελευταία χρόνια.

Μεγάλο ρόλο στην θετική εξέλιξη της μετεγγραφής έπαιξε η επιθυμία του ίδιου του Λεντέσμα να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο 28χρονος μέσος ήταν απο τους κορυφαίους μέσους του πρωταθλήματος της Αργεντινής και αναμένεται να βοηθήσει τόσο στην θωράκιση όσο και στην ανάπτυξη της ομάδας απο την μεσαία γραμμή.

Πρόκειται για μια σπουδαία προσθήκη στο ερυθρόλευκο ρόστερ καθώς ο Κριστιάν Λεντέσμα θα λύσει πολλά προβλήματα στο χώρο του κέντρου, με την εμπειρία του και τον δυναμισμό που τον διακρίνει. Παρά το γεγονός πως ο 28χρονος Αργεντινός αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικό χαφ, η σπουδαία τεχνική του, του δίνει την ευκαιρία να βοηθάει και οργανωτικά και φανερό αυτού είναι πως την προηγούμενη χρονιά με την φανέλα της πρωταθλήτριας Σαν Λορέντσο μοίρασε επτά ασίστ.

Την Παρασκευή ξεκαθαρίζει του Καστίγιο
Και ενώ ο μεταγραφικός σχεδιασμός των Πειραιωτών συνεχίζεται με επιτυχία, το θέμα Καστίγιο αναμένεται να ξεκαθαριστεί (πιθανόν θετικά) σε λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα η πλευρά του παίκτη ενημερώθηκε σήμερα απο τους πρωταθλητές πως η συνάντηση θα γίνει την προσεχής Παρασκευή (27/7) με αφορμή την συνάντηση του Δ.Σ. Μάλιστα ο Καστίγιο αναμένεται να συναντηθεί και με τον μεγαλομέτοχο της Πειραΐκής ΠΑΕ, Σωκράτη Κόκκαλη, πριν απο την συνάντηση του Δ.Σ με σκοπό να τα πουν οι δύο τους κατ' ιδίαν.

Όπως είναι γνωστό εδώ και ημέρες ο Ολυμπιακός θα ανεβάσει κατά πολύ τις αιτήσιες αποδοχές του Μεξικανού διεθνή, όμως η πλευρά του παίκτη ζητάει περισσότερα, με την διαφορά βέβαια να μην είναι μεγάλη και όπως όλα δείχνουν η υπόθεση θα έχει happy end. Επιθυμία και των δύο πλευρών είναι άλλωστε να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί και την νέα χρονιά και έτσι πολύ δύσκολα ο αγαπημένος Νέρι της ερυθρόλευκης κερκίδας θα φύγει απο το λιμάνι.

Ανακοινώθηκαν τα νούμερα στις φανέλες
Μπορεί να ήταν γνωστοί εδώ και καιρό οι αριθμοί στις φανέλες των περισσότερων ερυθρόλευκων παικτών όμως σήμερα ανακοινώθηκαν και επίσημα. Τους παρακάτω αριθμούς θα φορούν στις φανέλες τους οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη νέα αγωνιστική σεζόν (2007-2008).

2. Πατσατζόγλου
3. Ντομί
4. Σίκοφ
5. Σέζαρ
6. Στολτίδης
7. Καστίγιο
8. Γκαλέτι
9. Κοβάσεβιτς
10. Νούνιες
11. Τζόρτζεβιτς
14. Ζεβλάκοφ
15. Ραούλ Μπράβο
16. Μάρκο Νε
18. Μπόρχα
19. Μενδρινός
20. Ματσούκας
22. Μήτρογλου
23. Κωνσταντίνου
30. Πάντος
35. Τοροσίδης
36. Φακίνος
71. Νικοπολίδης
74. Μπούτινα
81. Αντζας
87. Παναγόπουλος
92. Παπαδόπουλος










































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ