ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Έκλεισε ο Μπαϊκαρά

Έκλεισε ο Μπαϊκαρά
μπαικαρα

Παίκτης του Παναιτωλικού είναι ο Ντενίζ Μπαϊκαρά. Ο Τούρκος μέσος θα βρεθεί σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το συμβόλαιο του διάρκειας δύο χρόνων.

Ο 25χρονος παίκτης έμεινε ελεύθερος πρόσφατα από τον Πανσεραϊκό και τις τελευταίες ημέρες είχε επαφές με την διοίκηση των "καναρινιών" οι οποίες κατέληξαν σε συμφωνία.
Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός, αναφέρει: " Ο Ντενίζ Μπαϊκαρά υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, που έχει διετή χρονική διάρκεια. Ο Μπαϊκαρά γεννήθηκε στις 13 Μαρτίου 1984 στην Κωνσταντινούπολη και από το 2002 αγωνίζεται στην Ελλάδα.

Από τότε έως τον Δεκέμβριο του 2007 είχε 108 συμμετοχές (10 γκολ) με τη Σκόντα Ξάνθη στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής. Τον Ιανουάριο του 2008 μεταγράφηκε στον Πανσερραϊκό με τον οποίο αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια Β’ Εθνικής. Την τελευταία περίοδο έπαιξε με τον Πανσερραϊκό σε 24 παιχνίδια στη Super League

".


Σε καλό δρόμο βρίσκεται και η μεταγραφή του Σεμπαστιάν Πίντο. Ο Χιλιανός επιθετικός έχει συμφωνήσει με την διοίκηση του Παναιτωλικού και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.




TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ