ΑΡΗΣ

Έκλεισε Σολτάνι και είναι αγκαλιά με Νέρι

Έκλεισε Σολτάνι και είναι αγκαλιά με Νέρι
INTIME SPORTS

Ο Καρίμ Σολτάνι αλλάζει ομάδα, όχι όμως πόλη. Στη Θεσσαλονίκη θα συνεχίσει να αγωνίζεται τα επόμενα δύο χρόνια, αφού από τον Ηρακλή και το Καυτανζόγλειο Στάδιο μετακομίζει στον Άρη και στο γειτονικό "Κλεάνθης Βικελίδης". Κλείνει και ο Καστίγιο.

Ο 27χρονος Αλγερινός επιθετικός ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του Αρη για συνεργασία 2 χρόνων και η οποία αναμένεται να επικυρωθεί μέσα στο σαββατοκύριακο.


Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στους βασικούς όρους της συνεργασίας τους και απομένει να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες που δεν μπορούν όμως να χαλάσουν τη συμφωνία.

Ο Σολτάνι φόρεσε στην περσινή αγωνιστική περίοδο τη φανέλα του Ηρακλή σε 22 παιχνίδια και πέτυχε 4 γκολ. Στο… παθητικό του έχει όμως και 3 αποβολές, κάτι που δείχνει το ιδιόρρυθμο του χαρακτήρα του και θα προσπαθήσει να διορθώσει ο τεχνικός του Άρη, Σάκης Τσιώλης.

Εν τω μεταξύ, ευχάριστα είναι τα μηνύματα από το Ντόνετσκ για τον Νέρι Καστίγιο. Οι συζητήσεις που έχει ο αδερφός του παίκτη, Αλεξ, με τη διοίκηση της Σαχτάρ βρίσκονται στην τελική ευθεία και από Δευτέρα ο Μεξικανός άσος αναμένεται να πάρει την ελευθέρας του.

Αυτό σημαίνει ότι θα ανοίξει ο δρόμος της παραμονής του διεθνή Μεξικανού στον Άρη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ της ΠΑΕ Άρης και του παίκτη υπάρχει προφορική συμφωνία για 2ετές συμβόλαιο.

Συμφωνία που θα επικυρωθεί μόλις ο Νέρι πάρει και τυπικά την ελευθέρας του από τη Σαχτάρ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ