ΑΕΚ

Έκλεισε τις μετεγγραφές με Μάχο

Έκλεισε τις μετεγγραφές με Μάχο
μαχο

Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Αυστριακού κίπερ Μάχο την τελευταία μέρα της μετεγγραφικής περιόδου

Η ΑΕΚ, έστω και την τελευταία μέρα της μετεγγραφικής περιόδου, κατάφερε να συμπληρώσει την τριάδα των τερματοφυλάκων, με την απόκτηση του Αυστριακού, Γιούργκεν Μάχο, της Καϊζερσλάουτερν. Η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Αυστριακού τερματοφύλακα Jurgen Macho. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων."

Ο ίδιος, ο Αυστριακός τερματοφύλακας αδού έβαλε την υπογραφή του, στο συμβόλαιο με την Ένωση, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: "Αισθάνομαι πολύ καλά που είμαι στην ΑΕΚ. Η μεταγραφή μου ήταν κάτι το ξαφνικό. Ολα έγιναν πολύ γρήγορα. Το ίδιο, όμως, συνέβη και με όλες τις ομάδες που έχω αγωνιστεί. Ξέρω ότι έκανα την σωστή επιλογή και ανυπομονώ να παίξω στην ΑΕΚ".

Ενώ συνέχισε: "Ξέρω ότι η ΑΕΚ διαθέτει αρκετούς ποδοσφαιριστές επιπέδου, ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και ένας αρκετά γνωστός σύλλογος στην Ευρώπη. Είμαι περήφανος που ανήκω στην ΑΕΚ, θα δώσω τα πάντα για την ομάδα και ελπίζω να έχουμε μια πετυχημένη σεζόν".

Όσο για τις πιθανότητες που δίνει στον εαυτό του για να πάρει θέση βασικού; "Είναι μια μεγάλη πρόκληση. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να δουλέψω σκληρά στις προπονήσεις, έτσι ώστε να μου δοθεί την ευκαιρία να παίξω. Το πιο σημαντικό για μένα αυτή τη στιγμή είναι να εγκατασταθώ στην Αθήνα και να προσαρμοστώ γρήγορα στο στυλ παιχνιδιού της ομάδας. Μου αρέσει να δουλεύω σκληρά, ξέρω τι μπορώ να κάνω και θα κάνω τα πάντα για την ομάδα".









TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ