PREMIER LEAGUE

Εκλεκτός ο Σάρι για Τότεναμ, αν αποχωρήσει ο Ποτσετίνο

Empoli's coach Maurizio Sarri smokes during a Serie A soccer match between Juventus and Empoli at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Saturday, April 4, 2015. (AP Photo/ Massimo Pinca)
Empoli's coach Maurizio Sarri smokes during a Serie A soccer match between Juventus and Empoli at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Saturday, April 4, 2015. (AP Photo/ Massimo Pinca) AP

Ο Μαουρίτσιο Σάρι φέρεται να είναι ο εκλεκτός της Τότεναμ για την άκρη του πάγκου της, αν ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Τσέλσι έκανε στην άκρη την περίπτωση του πρώην προπονητή της Νάπολι, Μαουρίτσιο Σάρι και στρέφεται στην επιλογή του Λοράν Μπλαν, ο οποίος προβάλει ως ο Νο1 υποψήφιος για τον πάγκο της.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Ιταλός κόουτς δεν μπορεί να μετακομίσει στην Premier League και μάλιστα στην αγγλική πρωτεύουσα. Αρκεί ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να αποτελέσει τον εκλεκτό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με πλήθος δημοσιευμάτων, η Τότεναμ έχει κυκλώσει το όνομα του Σάρι, αν εντέλει η Ρεάλ στραφεί στον Ποτσετίνο, που σε μια τέτοια περίπτωση δύσκολα θα χάσει την ευκαιρία να βρεθεί στην άκρη του πάγκου της.

Τα "σπιρούνια" όμως εκτιμούν τον Σάρι και δεν αποκλείεται να στραφούν στην επιλογή του, αν μείνουν δίχως προπονητή. Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις της Ρεάλ.

AP Photo/ Massimo Pinca

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ