ΑΕΚ

Εκνευρισμός Αδαμίδη και διάψευση για Βαλβέρδε

Εκνευρισμός Αδαμίδη και διάψευση για Βαλβέρδε
Βαλβέρδε

Διέψευσε τα σενάρια περί Βαλβέρδε ο Αδαμίδης. Έντερ: "Όνειρο μου η ΑΕΚ". Δείπνο στους παίκτες ο πρόεδρος

Το δημοσίευμα σχετικά με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και την πρόταση που έγινε στον Σταύρο Αδαμίδη, προκάλεσε την οργή του προέδρου της ΑΕΚ και την επίσημη διάψευση του.
Λίγο μετά την δημοσίευση της είδησης περί πρότασης στον Σταύρο Αδαμίδη για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, από το "Εθνοσπορ", η αντίδραση της ΠΑΕ και του προέδρου της ομάδας ήταν άμεση με επίσημη διάψευση. Μάλιστα, ο κ. Αδαμίδης ήταν φοβερά εκνευρισμένος με το δημοσίευμα καθώς ο ίδιος τόνιζε πως όλα είναι ψέματα και έψαχνε τον λόγο για τον οποίο, κάποιοι προσπαθούν να κάνουν κακό στη σχέση του με τον Μπάγεβιτς.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΑΕΚ υποστήριξε πως ουδέποτε έχει γίνει κάποια επαφή η κάποια πρόταση για τον Βαλβέρδε, ενώ αναρωτήθηκε πως γίνεται να βγαίνει κάτι τέτοιο από τη στιγμή μάλιστα που βρίσκεται στη διαδικασία προγραμματισμού της επόμενης σεζόν με τον κ. Μπάγεβιτς.

Το δημοσίευμα για Βαλβέρδε


Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Εθνοσπόρ" και του συναδέλφου, Γιώργου Γαλάτση, ο "κύκλος" του Σταύρου Αδαμίδη, πρότεινε την αντικατάσταση του Ντούσαν Μπάγεβιτς με έναν νέο Ευρωπαίο τεχνικό, με υψηλό κασέ, που θα μπορεί να ξεκινήσει αυτός το χτίσιμο της νέας ΑΕΚ και φυσικά να ξεπεραστεί πιο εύκολα η απομάκρυνση του Σερβοέλληνα τεχνικού.

Το όνομα του; Ερνέστο Βαλβέρδε. Το όνομα του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, έπεσε στο τραπέζι από ανθρώπους του κύκλου του Αδαμίδη και μάλιστα λέγεται πως η πρώτη επαφή έχει γίνει.

Την Τρίτη κρίνεται του Μανωλά

Ο Κώστας Μανωλάς ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε τις προηγούμενες ημέρες και συμπεριελήφθη στην αποστολή για το πρώτο ντέρμπι των πλέι οφ. Ο μικρός ήταν πολύ καλύτερα στην προπόνηση της Δευτέρας, μπήκε στην αποστολή αλλά συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί. Η συμμετοχή του ή μη στο ματς της Τετάρτης θα κριθεί την Τρίτη όταν θα εξεταστεί ξανά από το ιατρικό επιτελείο.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για το παιχνίδι της Τετάρτης, είναι οι εξής: Σάχα. Αραμπατζής, Καφές, Αραούχο, Χέρσι, Άλβες, Μαϊστόροβιτς, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Μαντούκα, Γιάχιτς, Μάκος, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Λαγός, Μανωλάς, Νέμεθ, Γεωργέας, Σκόκο, Γκέντσογλου.

Οι ποδοσφαιριστές την Δευτέρα είδαν σε βίντεο τον ΠΑΟΚ με τον Μπάγεβιτς να επισημαίνει τα σημεία που θέλουν προσοχή ενώ τονίστηκαν και οι αδυναμίες του Δικεφάλου του Βορρά, τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτούν οι κιτρινόμαυροι για ένα ξεκίνημα με το… δεξί.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός κράτησε κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά την ενδεκάδα καθώς στην προπόνηση έγιναν μόνο ασκήσεις τακτικής οι οποίες δεν είναι ασφαλής για συμπεράσματα.

Ο Νίκος Καράμπελας έκανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ Γιώργος Αλεξόπουλος έκανε τρέξιμο και ασκήσεις στο γήπεδο.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17.00 και είναι κλειστή.

Έντερ: "Όνειρο μου η ΑΕΚ"

Ένας από τους παίκτες που αν και αγωνίστηκε λίγο, κατάφερε να κλέψει λίγο από τα "φώτα" της Σούπερλιγκ, είναι ο βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, Έντερ Ρίος. Ο άσος της Φλαμένγκο (αγωνίζεται δανεικός στον Αστέρα), μίλησε στην εφημερίδα "Εξέδρα", για το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ, τονίζοντας: "Όνειρο μου".

"Ο μάνατζέρ μου δεν μου έχει πει τίποτα. Οι φίλοι μου με ενημερώνουν για όσα γράφονται στον Τύπο και αφορούν το όνομά μου. Τις τελευταίες μέρες βλέπω πολλές φωτογραφίες μου στα σάιτ και δίπλα στο όνομά μου υπάρχει και αυτό της ΑΕΚ. Έτσι καταλαβαίνω ότι προφανώς τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για εμένα", δήλωσε ο 23χρονος άσος και πρόσθεσε:

"Θα ήταν όνειρο για εμένα να παίξω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Και μόνο που ακούγεται πως ενδιαφέρεται για εμένα, πως αρέσει στους ανθρώπους της ο τρόπος που αγωνίζομαι, με κάνει υπερήφανο. Αν είναι ο κ. Μπάγεβιτς αυτός που με έχει ξεχωρίσει, τότε ακόμα καλύτερα, αφού πρόκειται για έναν καλό προπονητή στην Ελλάδα.

Θα ήταν τέλειο να μπορέσω να παίξω για την ΑΕΚ, να αγωνιστώ με τα χρώματά της στην Ευρώπη και να διεκδικήσω τίτλους στην Ελλάδα. "Μάλιστα, επειδή φέτος ήταν η πρώτη μου χρονιά μακριά από τη Βραζιλία, είμαι βέβαιος πως την επόμενη περίοδο θα είμαι ακόμα καλύτερος".





* Δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα παραθέσει στις 20.00 ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος της Ένωσης θέλει να εμψυχώσει τους παίκτες και να δείξει πως η διοίκηση είναι κοντά στην δύσκολη αυτή περίοδο.

Με επιτυχία έκλεισε το "6o Fun Weekend"

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο, το "6ο Fun Weekend" της φετινής σεζόν και τελευταίο της περιόδου, πριν τον μεγάλο τελικό του επόμενου μήνα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Paradise Mini football, στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Οι προπονητές των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ, με επικεφαλής τον διευθυντή των Ακαδημιών, Τόνι Σαβέβσκι, ήταν κοντά στα παιδιά και τους δίδαξαν κάποια από τα μυστικά του αθλήματος. Το Σάββατο έδωσαν το παρών στην εκδήλωση οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Γρηγόρης Μάκος και Νίκος Καράμπελας, οι οποίοι έβγαλαν φωτογραφίες με τα παιδιά και υπέγραψαν αυτόγραφα.

Την Κυριακή, τις εγκαταστάσεις του Paradise Mini football επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ομάδας κ.Σταύρος Αδαμίδης, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου κ.Άρναν Γκρέταρσον και το ποδοσφαιρικό τμήμα εκπροσώπησαν οι Γκουστάβο Μαντούκα, Σανέλ Γιάχιτς και Λεονάρντο.

Οι τρεις παίκτες παρακολούθησαν για λίγο τα παιδιά εν ώρα δράσης, στη συνέχεια έβγαλαν μαζί τους φωτογραφίες και υπέγραψαν αυτόγραφα, ενώ βράβευσαν και τους νικητές του β’ γκρουπ. Τους νικητές του γ’ γκρουπ βράβευσε ο κ.Άρναρ Γκρέταρσον.

Επίσης, οι μικροί φίλοι της ΑΕΚ μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα από τους χορηγούς του Fun Weekend.









































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ