ΑΡΗΣ

Εκπλήξεις Ερνάντεθ ενόψει Ολυμπιακού

Εκπλήξεις Ερνάντεθ ενόψει Ολυμπιακού
Ερνάντεθ

Με πρωινή προπόνηση και με τη συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών συνεχίστηκε η προετοιμασία του ενόψει ΟΣΦΠ

Τόσο ο Φρανθίθκο Χαβίτο όσο και ο Μάριο Ρεγκέιρο μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα, ακολουθώντας όμως πιο χαλαρούς ρυθμούς για προληπτικούς λόγους, αλλά παρόλα αυτά και οι δύο υπολογίζονται από τον Κίκε Ερνάντεθ που σύμφωνα με την εικόνα των τελευταίων προπονήσεων της ομάδας φαίνεται έτοιμος να προχωρήσει σε εκπλήξεις στο βασικό σχήμα.
Ο Ισπανός τεχνικός του Άρη στην γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ με αφορμή τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό τόνισε: " Η ομάδα έχει όρεξη να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου της μέσα από μία νίκη απέναντι σε έναν σημαντικό αντίπαλο, όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Βελτιωνόμαστε σε ομαδικό επίπεδο και επίσης υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ανεβάζουν στροφές και γίνονται καλύτεροι σε ατομικό επίπεδο. Θα πρέπει να διορθώσουμε την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης που είχαμε σε κρίσιμα σημεία και που μας κόστισε πολλούς βαθμούς. Υπάρχουν περιπτώσεις μέσα σε ένα πρωτάθλημα, που η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης σε κάνει να δεχτείς γκολ και σε οδηγεί στο να χάσεις ένα παιχνίδι.

Αυτό διορθώνεται με πολύ προσπάθεια και μέσα από την αυτοσυγκέντρωση. Περιμένουμε έναν αγώνα την Κυριακή, που θα έχει μεγάλη ένταση και για να τον κερδίσουμε είναι σημαντικό να μην επαναλάβουμε προηγούμενα λάθη.

Το ότι θα αγωνιστούμε στο γήπεδό μας και με την υποστήριξη του κόσμου μας είναι ένας σημαντικός παράγοντας, που πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Η ομάδα έχει τα κίνητρα και την όρεξη να ξανακερδίσει τη θέση που της αρμόζει στη βαθμολογία".

Ο Ερνάντεθ στάθηκε και στην βαθμολογική θέση του Άρη στο πρωτάθλημα της Superleague μετά τις έξι πρώτες αγωνιστικές λέγοντας ότι: " Κανένας από μας δεν είναι χαρούμενος με τη θέση που έχουμε και βδομάδα με βδομάδα θα δουλέψουμε για να την αλλάξουμε. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει αρκετός ακόμη δρόμος στο πρωτάθλημα και ότι υπάρχουν οι δυνατότητες για να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος. Αλλά η αρχή θα πρέπει να γίνει αυτήν την Κυριακή".











TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ