ΑΡΗΣ

Έκπληξη με Ντίκο και νέο όχι σε Πρίττα

Έκπληξη με Ντίκο και νέο όχι σε Πρίττα
INTIME SPORTS

Ο Φράνσις Ντίκο παρά τις αρχικές προβλέψεις πως θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες μετά το τροχαίο που είχε συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Εκτός αποστολής ο Σάκης Πρίττας.

Ο Φράνσις Ντίκο ήταν χθες να μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες μετά το τροχαίο που είχε πηγαίνοντας στην προπόνηση στο "Κλεάνθης Βικελίδης" αλλά σήμερα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη σε αντίθεση με τον Σάκη Πρίττα.

Ο 32χρονος έμπειρος μέσος του Άρη έμεινε για ένα ακόμη παιχνίδι επί της παρουσίας του Μιχάλ Προμπίερζ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας "πληρώνοντας" ουσιαστικά την ειλικρινή του τοποθέτηση στην συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Super League.

Αυτό που απομένει να φανεί από εδώ και στο εξής είναι κατά πόσο ο υγιής και πάντα πολύτιμος για τον Άρη Πρίττας όπως έχει αποδειχθεί όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ακόμη και μέσα στα αποδυτήρια θα μπορέσει να αντιστρέψει το υπάρχον κλίμα.

Μία απουσία του Πρίττα από το παιχνίδι της Κυριακής που αποτελεί ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη από την στιγμή που ο Γιούριτσα Βράνιες είναι τραυματίας μετά το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στο "Γεντί Κουλέ" με τον ΟΦΗ.

Όσο για τους παρόντες της αποστολής έκπληξη αποτέλεσε η παρουσία του ονόματος του Ντίκο με τον Γκανέζο με ρίζες από την Δανία κεντρικό αμυντικό να έδειξε να ξεπέρασε μέσα σε μία μέρα το χθεσινό του τροχαίο ατύχημα πηγαίνοντας στην προπόνηση στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Κι όχι μόνο αυτό αλλά στην σημερινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου όχι απλά εμφανίστηκε αλλά και προπονήθηκε δείχνοντας να έχει ξεπεράσει σε σημαντικό βαθμό τις ενοχλήσεις του στην μέση με αποτέλεσμα ο Μιχάλ Πρόμπιερζ να τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Όσο για το αν θα αγωνιστεί στο μεθαυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης; Είναι κάτι που θα αποφασιστεί λίγο πριν από την σέντρα με τον Νίκο Λαζαρίδη να είναι πάντως πανέτοιμος να επιστρέψει στην βασική ενδεκάδα.

Παρών στην αποστολή του Άρη εκτός του Ντίκο και ο Έλντιν Γιακούποβιτς που επανήλθε σε αυτήν μετά τον τραυματισμό του στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με αποτέλεσμα να είχε αποκλειστεί της αποστολής με τον ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ".

Παρών και ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ που έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του και παρά το γεγονός ότι ο Κροάτης επιθετικός του Άρη όπως παραδέχεται στο στενό του περιβάλλον και είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό βρίσκεται πίσω σε φυσική κατάσταση.

Συγκεκριμένα την 18άδα του Άρη όπως την ανακοίνωσε ο Πρόμπιερζ μετά το τέλος της σημερινής απογευματινής προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Μίσελ, Καζναφέρης, Παπαστεριανός, Ντίκο, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Γιαννιώτας, Φατί, Τόχα, Οικονομόπουλος, Κατίδης, Ακόστα, Σολτάνι, Καστίγιο, Τσέζαρεκ και Τριανταφυλλάκος.

Εκτός αποστολής έμειναν, λόγω τραυματισμού οι Γιούριτσα Βράνιες και Μιχάλης Σηφάκης αλλά και οι ανέτοιμοι ακόμη Ντάρσι Νέτο και Κώστας Καπετάνος. Αύριο το πρωί οι ποδοσφαιριστές που μετέχουν στην αποστολή θα προπονηθούν στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και στην συνέχεια θα ακολουθήσει το ταξίδι στην Αθήνα.

Εν τω μεταξύ και μετά από εισήγηση του Πρόμπιερζ οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα υποβληθούνε από την Δευτέρα σε οδοντιατρικό έλεγχο για προληπτικό λόγο ολοκληρώνοντας έτσι τον κύκλο των παραϊατρικών εξετάσεων από την έλευση του 39χρονου Πολωνού τεχνικού στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά τις αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ