ΠΑΟΚ

Έκπληξη με Πεχλιβάνη

Έκπληξη με Πεχλιβάνη
Βούκοτιτς

Στην αποστολή του "δικεφάλου" δεν περιλαμβάνονται ο τραυματίας Γκονζάλες και ο ασθενής Βαγγελής, τις θέσεις των οποίων παίρνουν οι Μέγκαχεντ και Πεχλιβάνης.

Στην αποστολή του "δικεφάλου" δεν περιλαμβάνονται ο τραυματίας Γκονζάλες και ο ασθενής Βαγγελής, τις θέσεις των οποίων παίρνουν οι Μέγκαχεντ και Πεχλιβάνης. Ο τελευταίος συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά σε αποστολή της ομάδας.
Οι υπόλοιποι, οι οποίοι αποσύρθηκαν σε ξενοδοχείο, είναι οι Φερνάντεζ, Αραμπατζής, Κωνσταντινίδης, Μπαρκαουάν, Μελίσσης, Ζαγοράκης, Μπαλάφας, Ηλιάδης, Χαραλάμπους, Χαραλαμπίδης, Μίετσελ (πιθανή ενδεκάδα), Τοχούρογλου, Τόργκελε, Γιασεμή, Μαλεζάς και Μουμίν.

Σήμερα το απόγευμα, με διάβημά της στην ηγεσία των αθλητικών προγραμμάτων της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε για την αιφνίδια και χωρίς ουσιαστικό λόγο μετάθεση της ώρας έναρξης του αγώνα της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος, όπου με ανακοίνωση της ΕΠΟ μετατίθετο για τις 21:45 το βράδυ της ίδιας μέρας από τις 18:45, που ήταν αρχικά ορισμένη.

Οι άνθρωποι της ΕΡΤ, εξετάζοντας το αίτημα των διοικούντων την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υποσχέθηκαν πως ο αγώνας θα αρχίσει στην καθορισμένη ώρα και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη ΝΕΤ.

Ήττα μετά από 9 αγώνες για τους νέους

Χρειάστηκε να περάσουν 9 αγωνιστικές για να γνωρίσει ξανά την ήττα η ομάδα νέων του ΠΑΟΚ, η οποία έχασε με σκορ 2:1 εκτός έδρας από τον Ηρακλή (Βοηθητικό Γήπεδο Καυτανζογλείου Σταδίου).

Τα γκολ της συνάντησης πέτυχαν οι Ιωαννίδης και Παπαδόπουλος για τους γηπεδούχους, ενώ για το δικέφαλο είχε ισοφαρίσει με χτύπημα πέναλτι ο Γεννήκομσου (στη φάση αυτή αποβλήθηκε και ο ποδοσφαιριστής Ψυχογιός του Ηρακλή).

Ο ΠΑΟΚ, παρά την ήττα, εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης με 40 βαθμούς.












TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ