ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Εκτός αποστολής για Πλατανιά ο Ναπολεόνι

Εκτός αποστολής για Πλατανιά ο Ναπολεόνι
INTIME SPORTS

Ο Ναπολεόνι δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Πλατανιά.

Χωρίς τον Ναπολεόνι θα παραταχθεί και στο ματς με τον Πλατανιά ο Ατρόμητος με τον Ιταλό φορ της ομάδας του Περιστερίου να μην ξεπερνάει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα και τον έχουν αφήσει εκτός των τελευταίων μαχών στο πρωτάθλημα.

Εκτός έμεινε και ο Χρήστος Αρκούδας πάρα το γεγονός ότι έλειψε η τιμωρία του και απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής αλλά και ο Ταυλαρίδης που έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής του.

Η αποστολή του Ατρόμητου για το ματς με τον Πλατανιά στο γήπεδο Περιβολίων αποτελείται από τους παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Σηφάκης, Τσενάμο, Νάστος, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γεωργίου, Καραγκούνης, Μπρίτο, Ούμπιντες, Καραμάνος, Παπαδόπουλος, Καλλέργης, Γρομητσάρης, Γκαρσία, Φάμπιο.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή το πρωί στο αθλητικό κέντρο. Η αποστολή θα γευματίσει και στην συνέχεια θα αναχωρήσει με προορισμό τα Χανιά.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ