CHAMPIONS LEAGUE

Εκτός αποστολής με Τσέλσι ο Μπαλοτέλι

©Fabio Ferrari - LaPresse
16 12 2009 Milano ( Italia )
Sport Calcio
Inter vs Livorno - Coppa Italia Tim - ottavi di finale - Stadio Giuseppe Meazza di Milano
Nella foto: Balotelli

©Fabio Ferrari - LaPresse
16 12 2009 Milan ( Italy )
Sport Soccer
Inter versus Livorno - Italian Tim Cup 2009 2010 - eighth of final - Giuseppe Meazza Stadium of Milan
In the Photo: Balotelli
Μπαλοτέλι-Ίντερ LAPRESSE

Έκπληξη της τελευταίας στιγμής στην Ίντερ ενόψει της ρεβάνς με την Τσέλσι, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να αφήνει εκτός αποστολής τον Μάριο Μπαλοτέλι

Ο 19άχρονος Ιταλός επιθετικός με τις γκανέζικες ρίζες ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε στο γόνατο και τον άφησε εκτός αποστολής για το ματς με την Κατάνια, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να του δώσει το "εισιτήριο" για το Λονδίνο, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να τον αφήνει εκτός αποστολής.
Την απόφαση αυτή πήρε ο Πορτογάλος τεχνικός μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης της Δευτέρας (στην οποία πήρε μέρος κανονικά ο "Super Mario") με τα ιταλικά ΜΜΕ να εικάζουν πως πίσω από το "κόψιμο" του Μπαλοτέλι από την αποστολή κρύβεται κάποιος καυγάς ανάμεσα στους δύο άνδρες ο οποίος έχει λάβει χώρα μία από τις τελευταίες ημέρες.

Χαρακτηριστικό της έκπληξης που προκάλεσε η απόφαση του Μουρίνιο να μην πάρει τον Μπαλοτέλι στην αποστολή, ήταν και η αντίδραση του Μάσιμο Μοράτι.

"Εκτός αποστολής ο Μπαλοτέλι; Δεν είχα ενημερωθεί, με δυσαρεστεί πολύ αυτό το γεγονός", δήλωσε χαρακτηριστικά το αφεντικό των πρωταθλητών Ιταλίας.

Ραϊόλα: "Καμία εξήγηση στον Μπαλοτέλι"


Πέρα από τον Μοράτι δηλώσεις έκανε και ο μάνατζερ του Μπαλοτέλι, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος υποστήριξε πως η επιλογή του Μουρίνιο γέμισε με απογοήτευση τον πελάτη του.

"Είναι απογοητευμένος, λυπημένος και πικραμένος που δεν θα μπορέσει να παίξει σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, αλλά θα σεβαστεί την απόφαση του Ζοσέ Μουρίνιο, από τον οποίο δεν του δόθηκε καμία εξήγηση.

Δεν υπήρχε καμία διαμάχη με τον προπονητή και ο Μάριο δεν έχει κάποιο πρόβλημα φυσικής κατάστασης που του απαγορεύει να παίζει.

Πήγε στο Απιάνο να κάνει προπόνηση και μετά του γνωστοποιήθηκε ότι δεν ήταν μεταξύ αυτών της αποστολής. Θα ήταν πολυ εύκολο για μένα να ρίξω λάδι στη φωτιά, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να κατεβάσουμε τους τόνους.

Για το καλό του παίκτη θα πρέπει να δουλέψουμε για να φτιάξει η σχέση του με τον Μουρίνιο. Ο Μάριο πρέπει οπωσδήποτε να σεβαστεί την απόφαση του τεχνικού, ακόμα και αν δεν συμφωνεί",





δήλωσε χαρακτηριστικά.









TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ