ΑΕΚ

Εκτός αποστολής ο Εντίνιο!

Εκτός αποστολής ο Εντίνιο!
δωνης

Το επεισόδιο στην προπόνηση της Πέμπτης οδήγησε τον Δώνη να αφήσει εκτός αποστολής με ΑΕΛ τον Εντίνιο

Ο Έλληνας προπονητής αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής ανακοίνωσε την αποστολή, με το όνομα του Εντίνιο να μην βρίσκεται στην λίστα.
Το επεισόδιο με τον Εντίνιο

Στην προπόνηση της Πέμπτης ο Εντίνιο υπέπεσε σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα και ανάγκασε τον Γιώργο Δώνη να τον στείλει από νωρίς στα αποδυτήρια και να τον αφήσει εκτός αποστολής την Παρασκευή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο τεχνικός της Ένωσης έβαλε τον Βραζιλιάνο επιθετικό στην ομάδα των αναπληρωματικών κάτι που εκνεύρισε τον Εντίνιο.

Στην συνέχεια ο Δώνης έκανε παρατήρηση στον 26χρονο άσο και η αντίδραση του, έκανε τον Έλληνα προπονητή να του δώσει εντολή να αποχωρήσει από την προπόνηση.

Tράβηγμα ο Ενσαλίβα

Ένα επιπλέον πρόβλημα ήρθε να προστεθεί για τον Γιώργο Δώνη καθώς ο Ταμαντανί Ενσαλίβα αποχώρησε λίγο πριν από το τέλος της προπόνησης με ελαφρύ τράβηγμα στον δεξί προσαγωγό.

Ο Σωτήρης Κυργιάκος ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, ο Άγγελος Μπασινάς έκανε ένα μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια αποθεραπεία.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής της Ένωσης,Γιώργος Δώνης για τον αγώνα με την ΑΕΛ (Κυριακή 19/10 – 16.45, Ολυμπιακό Στάδιο) είναι: Σάχα, Μάχο, Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλος, Κουτρομάνος, Ράμος, Γεωργέας, Χετεμάι, Μπασινάς, Πλιάτσικας, Ρίκκα, Πελετιέρι, Καφές, Λαγός, Σκόκο, Ζορμπάς, Μπλάνκο, Τζεμπούρ.

Η προπόνηση του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη στις 17.00 και θα είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φιλάθλους.

Τα πλάνα του Δώνη

Το παιχνίδι με την Λάρισα στο ΟΑΚΑ πλησιάζει και στην ΑΕΚ άπαντες γνωρίζουν πως η νίκη είναι μονόδρομος.

Ο τεχνικός της Ένωσης θα βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του και το παιχνίδι είναι αδιαμφίσβητητα ξεχωριστό για τον ίδιο, που βέβαια το μόνο που θέλει είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο ξέρουν πολύ καλά πως δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες στο πρωτάθλημα και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό τους από την επικράτηση κόντρα στους βυσσινί.

Σ' ότι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Δώνης, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κυργιάκου που τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα, αλλά και του Χουάνφραν που είναι τιμωρημένος, ενώ θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-2.

Όπως έχει φανεί από τις προπονήσεις μέχρι στιγμής οι ένδεκα που θα ξεκινήσουν κόντρα στην Λάρισα θα είναι οι εξής... Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σάχα, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Μαϊστόροβιτς και Αλεξόπουλος, δεξιά θα είναι ο Κουτρομάνος, αριστερά ο Γεωργέας, στα χαφ Σκόκο, Πελετιέρι και Καφές υπολογίζονται ως βασικοί, ενώ υπάρχει σκέψη να μην χρησιμοποιηθεί ο Μπασινάς προκειμένου να ξεκουραστεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια με την Εθνική για τον φόβο μυικών τραυματισμών και την θέση του θα πάρει ο Ρίκα, ενώ επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Τζεμπούρ και Μπλάνκο.




























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ