ΑΡΗΣ

Εκτός αποστολής ο Κόκε

Εκτός αποστολής ο Κόκε
Μιχαλήτσος INTIME SPORTS

Με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Άρη για τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου με τον Σέρχιο Κόκε να βρίσκεται εκτός αποστολής (20/02, 17:15).

Ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Μιχαλήτσος, επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του στην οποία δεν συμπεριλήφθηκε όπως αναμενότανε ο Σέρχιο Κόκε που συνεχίζει να τελεί υπό σιωπηρή τιμωρία.


Επίσης εκτός πλάνων του ήταν και οι τιμωρημένοι Φατί και Μίσελ όπως και ο Κουλουχέρης που ενσωματώθηκε από σήμερα και πάλι στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα την αποστολή του Άρη αποτελούν οι: Σηφάκης, Βελλίδης, Νέτο, Βανγκέλι, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Τόχα, Μενδρινός, Οριόλ, Πρίττας, Μπομπαντίγια, Σακάτα, Τσέζαρεκ, Πορτίγια, Παπαζαχαρίας, Τσεζνάουσκις, Καστίγιο, Ντανίλο, Κασναφέρης και Κατίδης.


Εκτός αποστολής έμειναν οι Κουλουχέρης (ενσωματώθηκε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας από σήμερα), Κόκε, Χουάνμα, Οικονομόπουλος, Αγτζίδης, Μπουγαίδης, Αραβίδης και Αγγελούδης και οι τιμωρημένοι Φατί, Μίσελ.


Στο 4-2-3-1 του Μιχαλήτσου ο Σηφάκης θα είναι κάτω με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Γκιάρο και Λαζαρίδη που θα έχουνε στα δεξιά τους τον Νέτο και στα αριστερά τους τον Βανγκέλι.


Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Πρίττας και Πορτίγια με τον Τόχα στα αριστερά τους και τον Σακάτα στα δεξιά τους έχοντας σε πιο ελεύθερο ρόλο τον Τσέζαρεκ και τον Μπομπαντίγια στην κορυφή της επίθεσης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ