ΠΑΟΚ

Εκτός αποστολής ο Πιά

Εκτός αποστολής ο Πιά
Παράσχος

Εκτός αποστολής ο Πιά

Στην προπόνηση του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας που ξεκίνησε στις 11:00 πήραν μέρος κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, συμπεριλαμβανομένου και του Στογιάκοβιτς ο οποίος επέστρεψε μιας και τελικώς δεν επιτεύχθηκε συμφωνία για τη μετακίνησή του στο Αιγάλεω κι έτσι όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Την αποστολή της ομάδας του ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι με τον Εργοτέλη αποτελούν οι: Aραμπατζής, Γεωργιάδης, Γιασουμή, Ζαγοράκης, Ηλιάδης, Κωνσταντινίδης, Μαλεζάς, Μελίσσης, Μουμίν, Μπαλάφας, Τοχούρογλου, Μπαρκαουάν, Φερναντέζ, Γκονζάλεζ, Ίντιο, Μέγκαχεντ, Μίετσελ και Τόργκελε.

Το στοιχείο της σημερινής προπόνησης ήταν για ακόμη μία μέρα το ευχάριστο κλίμα απόρροια της αλλαγής στην τεχνική ηγεσία με τον Γιώργο Παράσχο να προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του στο Ηράκλειο με σύστημα 3-5-2 που στην διάρκεια του αγώνα και ανάλογα με την εξέλιξη του μπορεί να μετατρέπεται σε 5-3-2.

Δεδομένο πρέπει να θεωρείται ότι ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει τους Μπαρκαουάν, Μέγκαχνετ και Μελίσση στην αμυντική γραμμή με αυτούς να έχουν στα δεξιά τους τον Νίκο Αραμπατζή και αριστερά τον Παντελή Κωνσταντινίδη.

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης θα έχει το ρόλο του αμυντικού χαφ και ο Γιώργος Γεωργιάδης που θα αγωνισθεί στη μεσαία γραμμή θα είναι ο προωθημένος χαφ επιφορτισμένος με την οργάνωση του παιχνιδιού κατά περίσταση ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Τόργκελε και Μίτσελ.

Ουσιαστικά ερωτηματικό υπάρχει για μια θέση και πιο συγκεκριμένα για τον παρτενέρ του Θόδωρου Ζαγοράκη στη μεσαία γραμμή με την θέση αυτή να διεκδικούν ο Στέλιος Ηλιάδης που έχει και το προβάδισμα με τον Χουσείν Μουμίν.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι την αποστολή του ΠΑΟΚ ακολούθησαν στο Ηράκλειο εκτός του προέδρου της ΠΑΕ, Νίκου Βεζυρτζή, οι Κούλης Αποστολίδης και Γιώργος Κούδας που σήμερα το βράδυ θα τιμηθούν από το σύνδεσμο φίλων ΠΑΟΚ Χανίων σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά.

Συμφωνία με τη CITIBANK

Ολοκληρώθηκε χθες η συμφωνία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τη CITIBANK μετά από διεργασίες που κράτησαν αρκετό καιρό και ολοκληρώθηκαν με την υπογραφή συμβολαίων. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη συμφωνία θα βάλει στα ταμεία της 100.000 ευρώ ενώ η γνωστή τράπεζα σε συνεργασία με την ΠΑΕ θα προχωρήσει στην έκδοση πιστωτικών καρτών με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί το δικαίωμα να εισπράττει ποσοστά υπό ορισμένες συνθήκες.

Η πρόταση του Μαμιδάκη

Πρόταση για χορηγία εξάλλου κατέθεσε χθες στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Αλέξανδρος Μαμιδάκης με τον γνωστό επιχειρηματία και φίλαθλο του "Δικέφαλου" να πρότεινε να δώσει το ποσό των 50.000 ευρώ.


















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ