ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός αποστολής Ζαϊρί και Όσκαρ

Εκτός αποστολής Ζαϊρί και Όσκαρ
INTIME SPORTS

Οι "ερυθρόλευκοι" ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος κόντρα στον Ηρακλή, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να αφήνει εκτός αποστολής τους Ζαϊρί και Όσκαρ.

Πέρα από τους δύο προαναφερθέντες, ο 46άχρονος τεχνικός αποφάσισε να μην πάρει μαζί του για το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη τον Έντσο Μαρέσκα (δεν υπολογίζεται, με τη διοίκηση να του έχει κάνει προσφορά για να λύσει το συμβόλαιό του) και τους Μέγκερι, Βαλεριάνο, Ν. Παπαδόπουλο, καθώς και τους τιμωρημένους από την περσινή σεζόν Όλοφ Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο και Κρίστιαν Νέμεθ.

Όσον αφορά στα τελευταία μεταγραφικό αποκτήματα της ομάδας, που παρουσιάστηκαν επίσημα την Πέμπτη από τον μεγαλομέτοχο Βαγγέλη Μαρινάκη, κανονικά συμμετέχουν στην αποστολή τόσο ο Μοϊσές Ουρτάδο και ο Μάρκο Πάντελιτς, όσο και ο Νταβίδ Φουστέρ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Σάββατο 28/8,) εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Καυταντζόγλειο» στάδιο στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League και θα αρχίσει στις 20:30.

Ο Γ. Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Γκαλίτσιος, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Ουρτάδο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς, Φετφατζίδης και Μήτρογλου.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Όσκαρ, Μαρέσκα, Μέλμπεργκ, Μέγερι, Ρ. Μπράβο, Νέμεθ, Ζαϊρί, Βαλεριάνος, Ν. Παπαδόπουλος, θα προπονηθούν αύριο στις 09:00, ενώ την ίδια ώρα θα συνεχίσει και το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί ο Γ. Παπαδόπουλος".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ