ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Εκτός Φαβάλι, Νεμπεγλέρας με Παναθηναϊκό

Εκτός Φαβάλι, Νεμπεγλέρας με Παναθηναϊκό
νεμπεγλερας

Χωρίς τους Φαβάλι και Νεμπεγλέρα θα παραταχθεί την Κυριακή ο Ατρόμητος κόντρα στον Παναθηναϊκό

Οι δύο παίκτες έχουν τιμωρηθεί με μία αγωνιστική και ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε να την εκτίσουν στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής.
Στα αγωνιστικά, σε ευχάριστο κλίμα διεξήχθη η προπόνηση της Δευτέρας ειδικότερα μετά την κατάκτηση της νίκης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν την Κυριακή ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Ο Ηλίας Κάμπας δεν προπόνηθηκε καθώς ανέβασε πυρετό και παρέμεινε κλινήρης στο σπίτι.

Για την Τρίτη έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση.

500 εισιτήρια με Παναθηναϊκό

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εξασφάλισε 500 εισιτήρια για το ματς πρωταθλήματος της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφάλειας του αγώνα, την ΠΑΕ Ατρόμητος εκπροσώπησαν ο υπεύθυνος ασφάλειας, Νίκος Βατικιώτης και ο υπεύθυνος διαχείρισης εισιτηρίων, Γιώργος Χατζής.

Στη σύσκεψη έγινε δεκτό το αίτημα του Ατρόμητου για την εξασφάλιση εισιτηρίων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι φίλαθλοι της ομάδας. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ και αντιστοιχούν στη θύρα 22 του ΟΑΚΑ.

Η διάθεσή τους θα ξεκινήσει από σήμερα, Δευτέρα και θα συνεχιστεί μέχρι την Πέμπτη, από τις 17.30 ως τις 20.30, από το Τμήμα Διαχείρισης εισιτήριων της ΠΑΕ. Σε αυτό το διάστημα (Δευτέρα ως Πέμπτη) προτεραιότητα για την αγορά των εισιτηρίων έχουν οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας.












TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ