ΙΩΝΙΚΟΣ

Eκτός για 1,5 μήνα ο Φουκούντα

Eκτός για 1,5 μήνα ο Φουκούντα
φουκουντα

Ασχημα ήταν τα νέα για τον Γιαπωνέζο επιθετικό του Ιωνικού, Κέντζι Φουκούντα

Ετσι ο άτυχος ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί την προσεχή Δευτέρα σε αρθροσκόπηση για την αποκατάσταση του προβλήματος στον μηνίσκο, πράγμα που σημαίνει ότι, σε συνδυασμό με το πρόβλημα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, θα μείνει εκτός ενεργούς δράσης για περίπου 45 ημέρες.
Ωστόσο, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νίκος Γκουλής για τον αγώνα με τον Πιερικό, που θα γίνει το Σάββατο στην Κατερίνη στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β εθνικής κατηγορίας, δεν σταματούν εδώ καθώς στην τελευταία φάση της σημερινής προπόνησης, χτύπησε ο Βραζιλιάνος Φαμπίνιο και η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ κάνει λόγο για σφίξιμο στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού του ποδιού, αλλά ακριβής διάγνωση θα γίνει μετά την παρέλευση 24 ωρών.

Στον αγώνα της Κατερίνης, ο Νίκος Γκουλής δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Οικονόμου, που αποβλήθηκε στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ουκάρ που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του μετά τη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου που είχε υποστεί στο ματς με τον Ηλυσιακό.

Οσον αφορά στον Μακόρ, ο Λιβεριανός διεθνής ποδοσφαιριστής υποφέρει από διάφορα οστεόφυτα, συνεπεία παλαιών τραυματισμών και η απόφαση του ιατρικού τιμ είναι να ακολουθηθεί συντηρητική προπονητική και φαρμακευτική αγωγή έτσι ώστε ο παίκτης να ξεπεράσει το πρόβλημα χωρίς να χάσει αγώνες.

Από το μέτωπο των υπόλοιπων τραυματιών, ο Γιώργος Βουρεξάκης, έχει μπει στο τελευταίο στάδιο της ατομικής προπόνησης και υπολογίζεται σε 20-25 ημέρες να είναι απολύτως έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του, ενώ ο νεαρός Σωτήρης Παπαζούδης, έβγαλε τον γύψο από το πόδι του και σε δύο με τρεις εβδομάδες θα αρχίζει να μπαίνει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Η προετοιμασία των παικτών του Ιωνικού για το ματς με τον Πιερικό θα ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κατερίνη, όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Περικό.








TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ