ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Εκτός Ιγκλέσιας και Καλλέργης

Εκτός Ιγκλέσιας και Καλλέργης
INTIME SPORTS

Χωρίς τους Ιγκλέσιας και Καλλέργη που έκαναν θεραπεία συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Ατρομήτου για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό

Με απογευματινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Ατρομήτου για την αναμέτρηση του Σαββάτου εναντίον του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Στο πρόγραμμα της ομάδας του Ντούσαν Μπάγεβιτς έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός από τους Ιγκλέσιας και Καλλέργη.

Ο Ιγκλέσιας έκανε θεραπεία, γυμναστήριο, στην συνέχεια ξεκίνησε τρέξιμο και θα επιχειρήσει να ενσωματωθεί πλήρως με την υπόλοιπη ομάδα την Πέμπτη.

Ο Καλλέργης έχει χτύπημα στη γάμπα και θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για 2-3 μέρες ακολουθώντας θεραπεία και τρέξιμο.

Στο μεταξύ από την Πέμπτη αρχίζει και πάλι το πρόγραμμα των επισκέψεων της ομάδας στα σχολεία του Περιστερίου πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι.

Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών που θα την αποτελούν οι Γιάννης Σκόνδρας, Ελίνι Δημούτσος και Ντένις Επστάιν θα επισκεφθούν το πρωί το 3ο Γυμνάσιο Περιστερίου και θα μοιράσουν εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ