ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Εκτός και με ΑΕΚ ο Τόνσο στον Ατρόμητο

Εκτός και με ΑΕΚ ο Τόνσο στον Ατρόμητο
Τόνσο, Ατρόμητος, Λε Ταλέκ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, ο Μαρτίν Τόνσο χάνει και το παιχνίδι με την ΑΕΚ το Σάββατο (5/11) για τον Ατρόμητο. Νοκ άουτ όπως άλλωστε αναμενόταν και ο Νικολά Ντιγκινί.

Με την ΑΕΚ κοντράρεται ο Ατρόμητος το Σάββατο (5/11), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League. Ο Γιώργος Κορακάκης, όπως και με τον Ολυμπιακό, θα στερηθεί των υπηρεσιών του φορμαρισμένου Μαρτίν Τόνσο, ο οποίος είναι τραυματίας.

Στην προπόνηση της Πέμπτης (3/11) έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες εκτός του Αργεντινού και του Ντιγκινί. Οι δύο παίκτες προπονήθηκαν σε πιο έντονους ρυθμούς, αλλά ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (4/11) το απόγευμα και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί από τον προπονητή η αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Ο Ατρόμητος βρίσκεται στην 7η θέση της Super League με 10 βαθμούς ύστερα από 7 παιχνίδια, ενώ η ΑΕΚ έχει 11. Οι Περιστεριώτες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και κόντρα στην Ένωση θα επιδιώξουν να κάνουν τη "ζημιά", με στόχο να κατακτηθεί η ισοπαλία ή η νίκη.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ