ΑΡΗΣ

Εκτός και ο Ουμπίντες με Παναιτωλικό

Εκτός και ο Ουμπίντες με Παναιτωλικό
INTIME SPORTS

Ο Νέρι Καστίγιο δεν αποδείχθηκε ο μόνος απών της τελευταίας στιγμής για τον Άρη από το αυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό αφού όπως αποδείχθηκε τον πρόλαβε ο Χαβιέ Ουμπίντες (18/04, 19:00).

Μετά τον Νέρι Καστίγιο στους απόντες του Μανουέλ Μασάδο εν όψει του αυριανού παιχνιδιού του Άρη με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο προστέθηκε και ο Χαβιέ Ουμπίντες.

Ο 30χρονος Αργεντινός μέσος μπορεί να προπονήθηκε σήμερα το πρωί ωστόσο στην συνέχεια ανέβασε 39 πυρετό εξαιτίας αμυγδαλίτιδας με αποτέλεσμα να παρέμεινε στην Θεσσαλονίκη.

Όσο για τον Καστίγιο η δική του απουσία είχε να κάνει με τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στο τέλος της χθεσινής προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου στο γόνατό του.

Στο απουσιολόγιο του Μασάδο συμπεριλήφθηκαν ο επίσης τραυματίας Ντίκο, ο ανέτοιμος Παπαστεριανός αλλά και ο τιμωρημένος Καζναφέρης ενώ για πρώτη φορά το παρών έδωσε ο Γιαννίτσης.

Πιο συγκεκριμένα την αποστολή του Άρη που ανακοίνωσε ο Μασάδο μετά το τέλος της σημερινής πρωινής προπόνησης απαρτίζουν οι παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές: Βελλίδης, Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Παπαζαχαρίας, Γιαννιώτας, Κατίδης, Πρίττας, Ακόστα, Φατί, Σολτάνι, Τριανταφυλλάκος, Κοτσώνης, Καπετάνος, Κανούλας και Γιαννίτσης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ