ΙΝΤΕΡ

Εκτός με Κάλιαρι Αντριάνο, Μπαλοτέλι

Εκτός με Κάλιαρι Αντριάνο, Μπαλοτέλι
Αντριάνο

Εκτός αποστολής Ίντερ για την αναμέτρηση με την Κάλιαρι έμειναν οι Αντριάνο και Μάριο Μπαλοτέλι

Η πρώτη αναμέτρηση για τη νέα χρονιά φέρνει τους Πρωταθλητές Ιταλίας αντιμέτωπους με την Κάλιαρι και στόχο τη διατήρηση των 6 βαθμών διαφοράς από τη δεύτερη του πίνακα της βαθμολογίας, Γιουβέντους.
Ωστόσο ο Ζοσέ Μουρίνιο σκοπεύει να το επιτύχει αυτό δίχως τους Μάριο Μπαλοτέλι και Αντριάνο. Και αν για τον αποκλεισμό του "σούπερ Μάριο" οι φήμες θέλουν να οφείλεται στην θέλησή του να παραχωρηθεί δανεικός σε άλλο σύλλογο, για τον Αντριάνο τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Η απουσία του Βραζιλιάνου φέρεται να έχει σχέση με την φυσική του κατάσταση και ουσιαστικά την προετοιμασία του προκειμένου να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στην Τζένοα για το Coppa Italia.

Αντριάνο προπονείται ξεχωριστά προκειμένου να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της Τρίτης κόντρα στην Τζένοα για το Κόπα Ιτάλια", τόνισε ο Μουρίνιο στην σημερινή (09/01) συνέντευξη Τύπου.

" Ο Μπαλοτέλι; Έχει παίξει 13 παιχνίδια, συνολικά 712 λεπτά. Αυτός είναι ο διπλάσιος χρόνος από εκείνον που έχει παίξει ο Χούλιο Κρους και ο τριπλάσιος από τον αγωνιστικό χρόνο του Κρέσπο.

Ο Μάριο θα έχει τις ευκαιρίες του. Δεν ξέρω εάν δε θέλει να μείνει στην Ίντερ ή είναι ο αδερφός του, που είναι και ο ατζέντης του, που τα λέει αυτά. Στον αγωνιστικό χώρο ωστόσο πρέπει να είσαι ανεξάρτητος και να χρησιμοποιείς το δικό σου μυαλό

", υπογράμμισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Από την αποστολή των νερατζούρι θα απουσιάσει επίσης και ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς, καθώς ο Σέρβος ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο.








TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ