ΑΡΗΣ

Εκτός με Παναθηναϊκό ο Φερνάντες

Εκτός με Παναθηναϊκό ο Φερνάντες
νταριο φερναντες

Δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Νταρίο Φερνάντες. Την Πέμπτη η παρουσίαση του Αντού

Ωστόσο το απόγευμα (η ομάδα προπονήθηκε πρωί και απόγευμα) ο Αργεντινός μέσος ανέβασε ρυθμούς, αλλά όλα δείχνουν πως πολύ δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
Κατά τα άλλα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και πάλι ο Ίαν Ντέιλι που δεν υπολογίζεται για τον αγώνα της Κυριακής, όπως βέβαια και ο τιμωρημένος Μεντί Ναφτί, ενώ για την Πέμπτη το πρόγραμμα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ περιλαμβάνει μία απογευματινή προπόνηση.

Το βράδυ της Τετάρτης εξάλλου ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη θα παραθέσει δείπνο στους ποδοσφαιριστές του κι όσο για την Πέμπτη και ώρα 13:30 στην αίθουσα Τύπου του "Κλεάνθης Βικελίδης" θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του Φρέντι Αντού.

Συμμετοχή της Λέσχης Φίλων Άρη σε Διεθνές Σεμινάριο του Συμβουλίου της Ευρώπης

Η Λέσχη Φίλων Αρη προσκλήθηκε και θα συμμετάσχει σε Διεθνές Σεμινάριο που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Συμβουλίου της Ευρώπης (Council of Europe) στη Βιέννη στις 16-17 Φεβρουαρίου 2010.

Θεματικός τίτλος του Διεθνούς Σεμιναρίου είνα "European Union’s Ultras Seminar" και σκοπός του η διαπίστωση των προβλημάτων και η διευθέτηση των σχέσεων στο τετράπτυχο Οπαδοί-Ομάδες-Αστυνομία-Πολιτεία.

Η Λέσχη Φίλων Άρη θα καταθέσει τις εμπειρίες και τις προτάσεις της σχετικά με τη συμβολή της συμμετοχικής διοίκησης των ομάδων στην εξάλειψη φαινομένων αθλητικής βίας. Επίσης θα περιγράψει την υφιστάμενη κατάσταση και τις διαπιστούμενες αδυναμίες στο συντονισμό και την κοινή δράση και συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων στην Ελλάδα, σε ό,τι αφορά την αθλητική βία.

Ωστόσο, καθώς η Λέσχη Φίλων Άρη σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποκαταστήσει τις απόψεις και την εμπειρία των οργανωμένων οπαδών, κατόπιν συνεννόησης, θα συνοδευθεί από εκπρόσωπο του Συνδέσμου οργανωμένων οπαδών του Άρη Super 3, που αποτελεί τον πλέον δυναμικό, πολυπληθή και αναγνωρίσιμο σύνδεσμο οπαδών.

Στο Διεθνές Σεμινάριο θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι του Συμβουλίου της Ευρώπης, εκπρόσωποι των υπουργείων εσωτερικών Ευρωπαϊκών κρατών, εκπρόσωποι αστυνομικών αρχών από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπεύθυνοι ασφάλειας ομάδων, νομικοί, εκπρόσωποι της οργάνωσης Football Supporters Europe καθώς και εκπρόσωποι συνδέσμων οπαδών ομάδων από τη Γερμανία, Γαλλία, Μεγ. Βρετανία, Ιταλία, Ισπανία, Νορβηγία, Σλοβακία, Βέλγιο, Δανία και Ελβετία.

Οι εργασίες του Διεθνούς Σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών για δημοσιογράφους και ΜΜΕ και μόνο οι χαιρετισμοί και οι εισαγωγικές τοποθετήσεις των διοργανωτών θα καλυφθούν δημοσιογραφικά
















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ