ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Εκτός με Πανθρακικό Επστάιν και Ιγκλεσιας

Εκτός με Πανθρακικό Επστάιν και Ιγκλεσιας
Επστάιν INTIME SPORTS

Χωρίς τους Επστάιν και Ιγκλεσιας θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στην σαββατιάτικη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Πανθρακικό. Φιλική νίκη επί της ομάδας Νέων με 4-1

Με δυο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στην σαββατιάτικη (3/11) αναμέτρηση με τον Πανθρακικό για την 9η αγωνιστική της Super League.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν θα έχει στην διάθεσή του, τόσο τον Ντένις Επστάιν, όσο και τον Ματίας Ιγκλέσιας.

Συγκεκριμένα, ο Ντένις Επστάιν υποβλήθηκε την Τρίτη (30/10) σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του στη μέση από χτύπημα αντιπάλου στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το αποτέλεσμα 'έδειξε" ένα εκτεταμένο αιμάτωμα το οποίο θα του στερήσει τη δυνατότητα συμμετοχής στο ματς της 9ης αγωνιστικής.

Ο παίκτης έλαβε θεραπευτική αγωγή για να "σπάσει" το αιμάτωμα και τις επόμενες μέρες θα προσέρχεται στο αθλητικό κέντρο μόνο για θεραπεία.

Όσον αφορά τον Ματίας Ιγκλέσιας έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς με την ομάδα της Κομοτηνής.

Μάλιστα, ο παίκτης που έχει χτύπημα στο μετατάρσιο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αλλά την Τετάρτη θα μπει στο πρόγραμμα της ομάδας.

Το ίδιο ισχύει και για τον Τάσο Καραμάνο που έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο και αρκέστηκε να προπονηθεί ατομικά.

Φιλική νίκη επί της Νέων

Στο μεταξύ, οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στα Γιάννενα έδωσαν εκπαιδευτικό δίτερμα με την Κ20 και επικράτησαν 4-1 με γκολ που σημείωσαν οι Καλλέργης, Νάστος, Μπρίτο, Σουμπίνιο ενώ για ομάδα των Νέων σκόραρε ο Καραγιάννης.

Οι παίκτες που έπαιξαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ ακολούθησαν ξεχωριστό πρόγραμμα. την Τετάρτη το μεσημέρι η ομάδα θα προπονηθεί στο αθλητικό κέντρο.

Τέλος την Πέμπτη αντιπροσωπεία των παικτών θα επισκεφθεί το 12ο Γυμνάσιο Περιστερίου για να μοιράσει εισιτήρια του αγώνα με τον Πανθρακικό.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ