ΑΕΚ

Εκτός ο Χουανφράν, μέσα ο Άλβες

Εκτός ο Χουανφράν, μέσα ο Άλβες
Χουανφράν

Στην αποστολή ενόψει Καβάλας οι Σάχα και Άλβες, εκτός ο Χουανφράν. Σενάριο για Χέρτα και Μαϊστόροβιτς

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός ωστόσο δεν μπορεί να υπολογίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι τον Ισπανό αμυντικό Χουανφράν, που υπέστη κάκωση στην αριστερη ποδοκνημική (σ.σ. στη διάρκεια του διπλού) και προληπτικά αποκλείστηκε από την αποστολή.
Στον αντίποδα δεν υπήρξαν μόνο "δυσάρεστα" νέα καθώς ο "Ντούσκο" είδε τον Σάχα να προπονείται κανονικά και να δηλώνει "παρών" ξεπερνώντας την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Όπως συνέβη άλλωστε και με τον Ζεράλντο Άλβες, ο οποίος μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας από τις υποχρεώσεις της ομάδας λόγω τραυματισμού, που συμπεριλήφθηκε στους 19 "εκλεκτούς" που θα ταξιδέψουν στην Καβάλα για το ματς στο "Ανθή Καραγιάννη".

Το πρόγραμμα περιελάμβανε τρέξιμο, ασκήσεις τακτικής και δίτερμα στο μισό γήπεδο, με τους διεθνείς Μαϊστόροβιτς και Γιάχιτς, που αγωνίστηκαν με τις Εθνικές τους ομάδες,να κάνουν αποθεραπεία σε αντίθεση με τους Μάκο και Παυλή που προπονήθηκαν κανονικά.

Όσον αφορά τους Νέμεθ και Ενσαλίβα, προπονήθηκαν και σήμερα στο γυμναστήριο. Την Παρασκευή οι παίκτες θα προπονηθούν στις 13:00.

Αναλυτικά η αποστολή: Αραμπατζής, Σάχα, Καφές, Αραούχο, Χέρσι, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Λεονάρντο, Μαντούκα, Γιάχιτς, Μάκος, Καράμπελας, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Παυλής, Ιορντάκε, Γεωργέας, Σκόκο, Γκέντσογλου.

Τέλος, οι Μοσχονάς, Λαγός, Ρίκκα, Γιαχάγια και Μανωλάς, θα ενσωματωθούν στην ομάδα Νέων (U-21), για τον αγώνα του Σαββάτου με την αντίστοιχη ομάδα της Καβάλας.

*Τον αγώνα της ΑΕΚ με την Έβερτον στο "ΟΑΚΑ" θα σφυρίξει ο Ελβετός, Κλαούντιο Τσιρκέτα.

Γερμανία "καλεί" Μαϊστόροβιτς

Περίπου 1.5 μήνα πριν το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου και τα πρώτα "σενάρια" έχουν ήδη αρχίσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Μάλιστα ένα από αυτά, με χώρα προέλευσης τη Γερμανία, θέλει τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς να αποτελεί στόχο ομάδας της Bundesliga.

Συγκεκριμένα η "Bild" υποστηρίζει σε δημοσίευμά της ότι ο διεθνής Σουηδός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στο στόχοατρο της... παραπαίουσας Χέρτα Βερολίνου. Ο γερμανικός σύλλογος διανύει μία από τις χειρότερες περιόδους του στο πρωτάθλημα, βρισκόμενος στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και η ενίσχυση στα μετόπισθεν φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα.

Ωστόσο, ο 32χρονος άσος της Ένωσης δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2011 και η απόσταση που υπάρχει μεταξύ σεναρίου και πραγματικού ενδιαφέροντος, τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή, είναι μεγάλη.

To 2ο Fun Weekend

Tο Σαββατοκύριακο 21 -22 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Paradise Mini Football στη Μεταμόρφωση Αττικής το 2ο Fun Weekend που διοργανώνει η ΑΕΚ ΠΑΕ για τη φετινή περίοδο.

Παιδιά ηλικίας 6-12 ετών που αγαπούν το ποδόσφαιρο, θα έχουν τη δυνατότητα να διδαχθούν τα μυστικά του ποδοσφαίρου και να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών κ.Τόνι Σαβέβσκι και του επιτελείου του. Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν δώρα από τα Aek Shops και τους χορηγούς της εκδήλωσης και θα περάσουν ένα συναρπαστικό διήμερο με πολλές εκπλήξεις.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο Τμήμα Ακαδημιών της ΑΕΚ ΠΑΕ στο 210 8056741 και να δουν όλα τα ενημερωτικά έγγραφα από την ιστοσελίδα www.aekfc.gr (ενότητα Fun Weekend).




























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ