ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Εκτός ο Καραγκούνης

Εκτός ο Καραγκούνης
INTIME SPORTS

Ο Θανάσης Καραγκούνης δεν θα είναι στην διάθεση του Γιώργου Δώνη για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Με κόσμο στο "Καραϊσκάκη" ο Ατρόμητος

Με μια προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου.

Ο Θανάσης Καραγκούνης, δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες και έτσι έμεινε εκτός αποστολής. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Γιώργος Δώνης επέλεξε 18 παίκτες οι οποίοι αποσύρθηκαν το σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Στην αποστολή είναι οι: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Νάστος, Μελισσάς, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Αναστασάκος, Καραλής, Ολιβέιρα, Τάτος, Μπρίτο, Φαβάλι, Σαγκανόφσκι, Περόνε, Καμαρά, Σαμπού, Σαρμιέντο και Σφακιανάκης.

Στο μεταξύ, τα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου στις οδούς Γιαννιτσών και Κρέσνας θα ανοίξουν την Κυριακή στις 10 το πρωί για την πώληση εισιτηρίων και μέχρι την έναρξη του αγώνα (15.00). Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Τέλος, στην σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφάλειας του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής η ΠΑΕ Ατρόμητος, εκπροσωπήθηκε από τον Υπεύθυνο Διαχείρισης Εισιτηρίων Γιώργο Χατζή και τον Υπεύθυνο Ασφάλειας Σπύρο Μπουλούση, κατέθεσε αίτημα για να της χορηγηθούν 400 εισιτήρια και το αίτημα της έγινε αποδεκτό από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ