ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Εκτός ο Ταυλαρίδης, επιστροφή για Γιαννούλη, Ούμπιδες

Εκτός ο Ταυλαρίδης, επιστροφή για Γιαννούλη, Ούμπιδες
INTIME SPORTS

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί θέλει να δώσει την Κυριακή ο Ατρόμητος με την ομάδα του Περιστερίου να υποδέχεται τον Πανιώνιο θέλοντας τη νίκη ώστε να εκμεταλλευτεί απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ.

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο το πρωί η προετοιμασία της ομάδας του Ατρόμητου για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο και αμέσως μετά ο προπονητής μας Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή που θα αποσυρθεί το βράδυ στο ξενοδοχείο.

Η Super BALL στην Τούμπα για το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, σχόλια και εκπομπή από τις 21:00. Καλεσμένος στο studio ο Στέφανος Καπίνο!

Την αποτελούν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Τσέναμο, Σηφάκης, Νάστος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Δημούτσος, Μπάλλας, Μπρίτο, Φάμπιο, Παπαδόπουλος, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Γεωργίου, Γκαρσία, Φωτάκης, Κιβρακίδης.

Παράσχος: "Βγάζει ψυχή ο Πανιώνιος"

Ο Γιώργος Παράσχος δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής: «Παίζουμε με μια ομάδα που παρά το νεαρό της ηλικίας της βγάζει ψυχή και είναι δυνατός αντίπαλος για όλες τις ομάδες. Πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή και όχι έπαρση.

Αντικειμενικός μας στόχος είναι να διατηρήσουμε τη διαφορά από τις πιο κάτω θέσεις και πάνω απ’ όλα να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις μέσα στην έδρα μας έχοντας την συμπαράσταση των φιλάθλων μας που θέλουμε πάλι να τους κάνουμε χαρούμενους».

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ