ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτός ο Ζιλμπέρτο, μέσα ο Νίνης!

Εκτός ο Ζιλμπέρτο, μέσα ο Νίνης!
Παναθηναϊκός, προπόνηση, Παιανία

Εκτός οριστικά ο Ζιλμπέρτο ενόψει Ρόμα. Νίνης και μια ακόμα αλλαγή... Με Βούτσινιτς και Μπρίγκι οι Ρωμαίοι

Οπως φάνηκε και από τα λεγόμενα του 45χρονου προπονητή στο ματς με τους "τζιαλορόσι" θα "φρεσκάρει" την 11αδα του Παναθηναϊκού, κάνοντας μια ή δύο αλλαγές. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Σωτήρης Νίνης ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και μια ακόμα αλλαγή.
Στη σημερινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, συνέχισαν με ταχύτητες, ακολούθως εκτέλεσαν ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2" και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Ζιλμπέρτο Σίλβα, Γκάμπριελ, Σεϊταρίδης και Καρνέζης. Μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για το ματς (22:05) με την ιταλική ομάδα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Ζιλμπέρτο, Γκάμπριελ, Καρνέζης, Σεϊταρίδης καθώς και ο Μαχλελής ο οποίος προπονήθηκε με την Golden Team.

Με Βούτσινιτς και Μπρίγκι

Παρόλο που δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην χαλαρή προπόνηση των "τζιαλορόσι" ο Κλαούντιο Ρανιέρι, σύμφωνα με τις πληροφορίες και την βοήθεια των Ιταλών συναδέλφων, ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει τους: Σέρχιο, Κασέτι, Ρίσε, Μεξές, Μπουρντίσο, Ντε Ρόσι, Μπρίγκι (ή Περότα), Ταντέι, Πιζάρο, Μπαπτίστα, Βούτσινιτς.








TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ