ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Εκτός προπονήσεων ο Σαρμιέντο

Εκτός προπονήσεων ο Σαρμιέντο
INTIME SPORTS

Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί στο Καρπενήσι ο Μαρσέλο Σαρμιέντο που από την Δευτέρα (12/7) αναμένεται να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Εκείνοι με τη σειρά τους συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα και σήμερα το πρωί η προπόνηση διεξήχθη στο βουνό, όπου σε μία κατάφυτη περιοχή ακολούθησαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Οι τερματοφύλακες ακολούθησαν το δικό τους πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ στο γήπεδο θα προπονηθεί όλη η ομάδα το απόγευμα σε ασκήσεις με μπάλα, τακτική και δίτερμα.

Το κλίμα μεταξύ των παικτών είναι πολύ καλό και οι ποδοσφαιριστές δείχνουν μεγάλη διάθεση και ανταποκρίνονται πρόθυμα σε όσα τους ζητά το τεχνικό επιτελείο. Οι καιρικές συνθήκες είναι ιδανικές για την προετοιμασία, καθώς έχουν μεγάλη διαφορά σε σχέση με εκείνες της Αθήνας.

Δανεικός ο Καμινιώτης

Το πρωί της Παρασκευής (9/7) βρέθηκε στα γραφία της ΠΑΕ ο Πέτρος Καμινιώτης μαζί με το μάνατζέρ του, Κίμωνα Κοκορόγιαννη. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε για την παραχώρησή του στον Διαγόρα Ρόδου για έναν χρόνο με τη μορφή δανεισμού, ενώ παρών ήταν και ο προπονητής της νέας του ομάδας, Σούλης Παπαδόπουλος.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ