X

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας ή να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε σε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις μας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON

ΕΛ.ΑΣ για όλα όσα έγιναν στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: "Το προανακριτικό υλικό υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή"

INTIME SPORTS

Η ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε πως το προανακριτικό υλικό από όσα έγιναν στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ για όσα συνέβησαν στο πλαίσιο της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Κατά την αναχώρηση του λεωφορείου του Δικεφάλου υπήρξε ένταση μεταξύ φίλων της ΑΕΚ και της αποστολής των ασπρόμαυρων στο πάρκινγκ της OPAP Arena.

Μέλη από την αποστολή του ΠΑΟΚ κατέβηκαν από το πούλμαν και λογομάχησαν με φίλους της Ένωσης, που είχαν μπλούζες με το πρωτάθλημα του 2018.

Χρειάστηκε η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και να αναχωρήσει η αποστολή του Δικεφάλου, χωρίς περαιτέρω εντάσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικά που έλαβαν χώρα στο πλαίσιο ποδοσφαιρικού αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας, μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, ανακοινώνεται ότι το προανακριτικό υλικό που συλλέχθηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένης Αθλητικής Βίας, υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή για περαιτέρω ποινική και πειθαρχική διερεύνηση.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΑΕΚ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ