EURO 2024

Ελ Σααραουί: "Η Ιταλία δεν πεθαίνει ποτέ, δεν υπάρχει ομάδα που να χαίρεται όταν παίζει εναντίον μας"

Ελ Σααραουί: "Η Ιταλία δεν πεθαίνει ποτέ, δεν υπάρχει ομάδα που να χαίρεται όταν παίζει εναντίον μας"

Ο Στεφάν Ελ Σααραουί μίλησε για το χαρακτήρα νικητή που διακατέχει την Ιταλία κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, με τον φορ της Ρόμα να τονίζει -ενόψει της κόντρας με την Ελβετία στη φάση των "16"- ότι ουδείς θέλει ως αντίπαλο τους ατζούρι.

Η Ιταλία δεν έθελξε με την απόδοσή της στη φάση των ομίλων του Euro 2024 όμως το γκολ του Ματία Τζακάνι στο 90+8' κόντρα στην Κροατία την έστειλε στη φάση των "16" ως δεύτερη του 2ου ομίλου, γεγονός που της επιτρέπει τώρα να διεκδικεί είσοδο στα προημιτελικά μέσα από νοκ-άουτ αναμέτρηση με την Ελβετία.

Το γεγονός αυτό έχει εμπνεύσει τους παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι που βρίσκονται στα γήπεδα της Γερμανίας για να υπερασπιστούν τον τίτλο που πήραν στο προηγούμενο Euro, με τον Στεφάν Ελ Σααραουί να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα μέσω συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε:

"Ήταν τρομερό το συναίσθημα στο ματς με την Κροατία, ένα γκολ στο 90+8' σου δίνει απίστευτη χαρά. Μας έκανε να πιστέψουμε πως αυτή η ομάδα δεν πεθαίνει ποτέ. Δεν είναι τύχη πως σκόραρε στις καθυστερήσεις, είναι θέμα ποιότητας μίας ομάδας που πιστεύει μέχρι το τέλος. Αξίζαμε την πρόκριση.

Υπάρχει μεγάλη πίεση και πολλές προσδοκίες από εμάς επειδή είμαστε μία ομάδα που μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος, είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και έχουμε μεγάλη ευθύνη. Όμως αυτή η ομάδα αποτελείται από μεγάλους άνδρες που ξέρουν να υποφέρουν και ξέρουν να παίρνουν χαρές μαζί.

Το δείξαμε στο πρώτο ματς, στα άλλα δύο παιχνίδια θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα, παρόλα αυτά είμαστε μία ομάδα που μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε αυτό το Euro", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ελ Σααραουί, για να προσθέσει με νόημα:

"Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει ομάδα που να είναι ικανοποιημένη που παίζει κόντρα στην Ιταλία επειδή είμαστε μία χώρα με ποδοσφαιρική ιστορία, είναι εν δυνάμει πρωταθλήτρια Ευρώπης και δεν είναι ποτέ απλό να παίζεις απέναντί της.

Το δείξαμε κόντρα στην Κροατία, είμαστε ομάδα που δεν τα παρατάει και προσπαθεί να σκοράρει και να επιβάλλει το παιχνίδι της. Προσπαθήσαμε να το κάνουμε και κόντρα στην Ισπανία, γνωρίζοντας ότι μπορούμε να συναντήσουμε δυσκολίες καθώς ήταν πιο δυνατοί.

Η φιλοδοξία μας είναι να παίζουμε και να κοιτάζουμε στα μάτια κάθε αντίπαλο. Το ίδιο θα κάνουμε και απέναντι στην Ελβετία, ο στόχος μας είναι να φτάσουμε μέχρι το τέλος".

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ