ΗΡΑΚΛΗΣ

Έλαμψε ο Κομπαγιάσι – Στην FIFA για Βέρα

Έλαμψε ο Κομπαγιάσι – Στην FIFA για Βέρα
κομπαγιασι

Έκλεψε την παράσταση ο Κομπαγιάσι, στη φιλική νίκη του Γηραιού επί της Ράντνικ (2-1). Προφυλάχθηκε ο Πιλότο

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Ηρακλής αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Λούκα στο 15΄ μετά το λάθος το Βέρα κατάφερε τελικά να φθάσει στην νίκη αρχικά με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κονέ από αυτό που είχε κερδίσει ο Μιλάνο και να φθάσει στην ανατροπή με πλασέ του διεθνή Γιαπωνέζου μέσου που διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Μπαντής (46΄ Μέλκας), Σαρακατσάνος (46΄ Κατσικάς), Βέρα, Περπερίδης, Ιωαννίδης, Καρλίνιος, Ηλιάδης (46΄ Ντατίδης), Κομπαγιάσι, Κονέ (46΄ Βουτσιάς), Μιλάνο (46΄ Νατσιόπουλος), Βέλλιος.

ΡΑΝΤΝΙΚ ΠΟΖΑΡΕΒΑΤΣ: Μίσιτς, Στόκιτς, Χίμιτς, Λάζιτς, Τσένιτς, Ρίστιτς, Γιάλιτς, Λούκα, Ομπριτς, Αντελ, Σρεόκοβιτς

Αγωνίστηκαν και οι: Στανόγιεβιτς, Γιοβάνοβιτς, Νεντέλκοβιτς, Μίγιοβιτς, Πρεβιράσεβιτς, Ομπράντοβιτς, Μάτιτς, Στρέποβιτς, Μίλιετιτς, Σαβάνοβιτς.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να σημειωθεί ότι η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής ζήτησε τη μεσολάβηση της FIFA για να σταλεί το συντομότερο δυνατό η μπλε κάρτα του νεαποκτηθέντα Παραγουανού Φρέντι Βέρα στην ΕΠΟ και εκείνη με την σειρά της να προχωρήσει στην έκδοση του δελτίου του. Εξέλιξη που θα επιτρέψει στον Γιόζεφ Μπουμπένκο να τον υπολογίζει στα πλάνα του για το παιχνίδι της Κυριακής (14/02, 14:30) με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη.

Κι όσο για το πρόβλημα; Αυτό έχει εντοπιστεί στην πρώην ομάδα του Βέρα την Ρούμπιο Νου η οποία δεν έχει στείλει ακόμη τα απαραίτητα έγγραφα αν και εισέπραξε το συμφωνηθέν ποσό για τον ετήσιο δανεισμό του.

Πλέον στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα αναμένουν αύριο το πρωί να έχουν την σχετική ενημέρωση και σε περίπτωση που τα νέα δεν θα είναι ευχάριστα τότε ο Μπουμπένκο θα κληθεί να παρατάξει κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Παπαζαχαρία και Σαρακατσάνο με τον Κατσαμπή να είναι τιμωρημένος και τον Λέκι ακόμη ανέτοιμο.










TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ