ΑΓΓΛΙΑ

"Ελεύθεροι" και ωραίοι

"Ελεύθεροι" και ωραίοι
Όουεν

Το SPORT 24 παρουσιάζει μερικά "καυτά" ονόματα παικτών που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι μπορεί να είναι η περίοδος που οι ομάδες "χτίζουν" το ρόστερ τους, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι κατά την περίοδο ολόκληρης της σεζόν δεν παρουσιάζονται περιπτώσεις παικτών, που αποτελούν το "μήλον της έριδος" για αρκετούς συλλόγους.
Η εφημερίδα "The Sun" παρουσιάζει μερικούς από αυτούς και το SPORT 24 αναμεταδίδει.

Νο. 10: Λούκας Νέιλ – Γουέστ Χαμ

Ο 31χρονος αμυντικός είχε βοηθήσει πριν δυο χρόνια τα "σφυριά" να αποφύγουν τον υποβιβασμό, αλλά φέτος με την οικονομική κρίση που υπάρχει στον σύλλογο δύσκολα θα καταφέρει το ίδιο, ενώ η διοίκηση της ομάδας θέλει να ξεφορτωθεί το μεγάλο του συμβόλαιο.

Νο. 9: Στιβ Χάρπερ - Νιούκαστλ

Με το συμβόλαιο του να τελειώνει το καλοκαίρι και τον ίδιο να αποτελεί μια αξιόπιστη λύση κάτω από τα γκολπόστ κάθε ομάδας, όπως είναι λογικό οι προτάσεις είναι πολλές και ο ίδιος ενδέχεται να μπει στον πειρασμό να τις σκεφτεί.

Νο. 8: Σιν Ντέιβις - Πόρτσμουθ

Περασμένα μεγαλεία για τον μέσο της Πόρτσμουθ που κατά το παρελθόν πέρασε από τις Φούλαμ και Τότεναμ. Η πορεία του τα τελευταία χρόνια είναι καθοδική όμως το ταλέντο του δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, το γεγονός ότι είναι 29 ετών θα του δώσει μια ακόμα ευκαιρία για να σώσει την καριέρα του.

Νο. 7: Ράιαν Γκίγκς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η πολιτική της Γιουνάιτεντ με τους βετεράνους ποδοσφαιριστές της είναι γνωστή, μονοετή συμβόλαια με χαμηλό μισθό. Ο Γκίγκς στα 34 μπορεί να μην ξεκινάει βασικός στα παιχνίδια, αλλά παραμένει ένας ποιοτικός παίκτης και όπως έχει δηλώσει κατά το παρελθόν, διψάει ακόμα για τίτλους.

Νο. 6: Κάρλος Καμενί - Εσπανιόλ

Το καλοκαίρι το όνομα του έπαιξε σε πολλά μεταγραφικά σενάρια χωρίς ωστόσο να πάει κάπου, σε έξι μήνες όμως μένει ελεύθερος και στα 25 του είναι ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα του μεταγραφικού παζαριού.

Νο. 5: Γκάρι Νέβιλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τον άλλο μήνα κλείνει τα 34 του χρόνια όμως ακόμα παραμένει μια αξιόπιστη λύση παρά τον σοβαρό τραυματισμό που πέρασε. Η Γιουνάιτεντ θα του προσφέρει νέο συμβόλαιο αλλά μια καλή πρόταση από άλλο σύλλογο ίσως τον οδηγήσει εκτός ομάδας.

Νο. 4: Εμίλ Χέσκεϊ – Γουίγκαν

Ποιος θα περίμενε ότι οι άνθρωποι της Λίβερπουλ τέσσερα χρόνια μετά την απομάκρυνση του από την ομάδα θα παραδέχονταν ότι έκαναν λάθος; Ο Χέσκεϊ με τις εμφανίσεις του κέρδισε ξανά μια θέση στην εθνική ομάδα της Αγγλίας και αναμένεται να γίνει "σφαγή" για το ποιος θα αποσπάσει την υπογραφή του.

Νο. 3: Μαρκ Φαν Μπόμελ – Μπάγερν

Μέσος που ξέρει να γεμίζει τον χώρο του κέντρου και να τραβάει την προσοχή με τα σκληρά του μαρκαρίσματα, στα 32 παραμένει μια εξαιρετική λύση για όλες τις ομάδες. Ο ίδιος θέλει να φύγει από την Γερμανία αφού επιθυμεί συμβόλαιο με περισσότερα χρήματα.

Νο. 2: Ντάνιελ Στάριντζ – Μάντσεστερ Σίτι

Πως τα κατάφερε η Σίτι και άφησε ένα τόσο μεγάλο ταλέντο χωρίς συμβόλαιο; Το ίδιο αναρωτιόνται όλοι στην Αγγλία καθώς ο νεαρός άσσος έχει δεχθεί πολλές προτάσεις από αρκετούς συλλόγους για να συνεχίσει την καριέρα του.

Νο. 1: Μάικλ Όουεν – Νιούκαστλ

Το άλλοτε παιδί θαύμα του Αγγλικού ποδοσφαίρου μεγάλωσε και πέρασε πολλά δεινά όλα αυτά τα χρόνια. Στα 29 του πλέον ο Όουεν μπορεί να είναι τον περισσότερο καιρό τραυματίας, αλλά παραμένει ένας ποιοτικός επιθετικός. Το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι και πολλοί είναι εκείνοι που τον θέλουν να βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή του στην Λίβερπουλ.











































TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ