ΠΑΟΚ

Ελεύθερος ο Άλαν

Ελεύθερος ο Άλαν
αλαν

Έμεινε ελεύθερος ο Άλαν, την Πέμπτη θα κατατεθεί στην ΕΠΟ το συμβόλαιο του έτερου Βραζιλιάνου, Μπαϊάνο

Ότι δεν έγινε στην χθεσινή συνάντηση της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον μάνατζερ των Βραζιλιάνων Άλαν και Μπαϊάνο έλαβε χώρα σήμερα. Μετά την χθεσινή διαφωνία σήμερα υπήρξε προφορική συμφωνία να μείνει ελεύθερος ο Άλαν ενώ αύριο θα κατατεθεί το συμβόλαιο του Μπαϊάνο.
Συγκεκριμένα στη σημερινή συνάντηση μεταξύ της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του μάνατζερ των Βραζιλιάνων Άλαν και Μπαϊάνο, Βασίλη Αμανατίδη, επήλθε προφορική συμφωνία να μείνει ελεύθερος ο πρώτος λαμβάνοντας μια μικρή αποζημίωση.

Ο Άλαν υπενθυμίζεται πως είχε αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ λίγο μετά το τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου, στο ξεκίνημα του καλοκαιριού αλλά αφού δεν ικανοποίησε τον Γιώργο Παράσχο στην διάρκεια των φιλικών επί γερμανικού εδάφους βρέθηκε εκτός πλάνων του τεχνικού του ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά τον Μπαϊάνο το συμβόλαιό του Βραζιλιάνου θα κατατεθεί κανονικά από πλευράς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην διάρκεια της αυριανής μέρας και στη συνέχεια θα είναι στην ευχέρεια του Γιώργου Παράσχου για το αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή του παιχνιδιού της πρεμιέρας του Σαββάτου με την SKODA Ξάνθη στα Πηγάδια.

Σήμερα εξάλλου δεν έγινε όπως ήταν προγραμματισμένη στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας η συνάντηση του Θοδωρή Ζαγοράκη με τον Άγγελο Αναστασιάδη με σκοπό να διευθετηθεί το θέμα της οφειλής του ΠΑΟΚ προς τον Έλληνα τεχνικό. Μεταξύ των δύο έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία στην οποία και επήλθε προφορική συμφωνία διακανονισμού των 150.000-160.000 ευρώ που έχει να παίρνει ο Αναστασιάδης.

Χορηγός φανέλας η "Citibank"

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας χορηγίας με την "Citibank", η οποία αφορά στην ανάδειξη της εταιρίας σε "Κύριο Χορηγό στο πίσω μέρος της Φανέλας" της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2007-2008.

Μετά από επιτυχημένη χορηγική συνεργασία 2 ετών που αφορούσε την έκδοση και διάθεση της πιστωτικής κάρτας PAOK MasterCard, προϊόν με μοναδικά και πλούσια προνόμια αποκλειστικά για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, η σχέση των δύο εταιριών διευρύνεται με αμοιβαίο όφελος.

Συνεργασία με ΣΟΛ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την συνεργασία της με την ΣΟΛ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε. σχετικά με τον οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο της εταιρείας ανά τρίμηνο. Τα αποτελέσματα του ελέγχου θα ανακοινώνονται στο πλαίσιο της διαφάνειας και εξυγίανσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Επαναληπτική Γ.Σ. στις 12 Σεπτεμβρίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της "ΠΑΕ ΠΑΟΚ", Αρ. ΜΑΕ 99130/06Β/86/77, σύμφωνα με το Νόμο 2190/20 "Περί Ανωνύμων Εταιρειών" όπως ισχύει και το Καταστατικό της, καλεί τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρείας σε Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 12η Σεπτεμβρίου 2007, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 στα γραφεία της Εταιρείας, Μικράς Ασίας - Γήπεδο Τούμπας στη Θεσσαλονίκη.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Επαναφορά του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας στο ποσό της καλύψεως της αύξησης που αποφασίστηκε από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 29.07.2006.

2. Ακύρωση προηγούμενης απόφασης της από 12.02.2007 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω μη τήρησης των διατάξεων που ισχύουν για την δημόσια προσφορά κινητών αξιών μετά από υπόδειξη της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Επιστροφή καταβληθέντων ποσών στους δικαιούχους καταθέτες της τελευταίας αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου που αποφασίστηκε από την από 12.02.2007 Έκτακτη Γενική Συνέλευση και καθορισμός διαδικασίας επιστροφής των ποσών που καταβλήθηκαν.

3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών και την έκδοση νέων μετοχών με την επιφύλαξη του άρθρου 13α Κ.Ν. 2190/20 και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων στη νέα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 6 Κ.Ν. 2190/20.

4. Τροποποίηση του άρθρου 7 (μετοχικό κεφάλαιο) του καταστατικού της εταιρείας.

5. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρείας. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου.
Για να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση οι κύριοι Μέτοχοι, πρέπει σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2190/20 "Περί Ανωνύμων Εταιρειών", όπως ισχύει και το Καταστατικό της Εταιρείας να καταθέσουν τις μετοχές τους ή τους προσωρινούς τίτλους τους, πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την οριζόμενη για τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της Εταιρείας στη Θεσσαλονίκη (Μικράς Ασίας- Γήπεδο Τούμπας) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη Ελληνική Τραπεζική Εταιρεία.

Εντός της ίδιας προθεσμίας πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρεία και οι σχετικές αποδείξεις κατάθεσης μετοχών καθώς και τα τυχόν νομιμοποιητικά έγγραφα και έγγραφα αντιπροσώπευσης.





































TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ