ΑΓΓΛΙΑ

Ελεύθερος ο Λιούνγκμπεργκ

Ελεύθερος ο Λιούνγκμπεργκ
Λιουνγκμπεργκ

Η Γουέστ Χαμ έλυσε το συμβόλαιο με τον Σουηδό μέσο, Φρέντι Λιούνγκμπεργκ

Τις τελευταίες μέρες ήταν έντονη η φημολογία οτι ο Λιούνγκμπεργκ δεν θα συνέχιζε την καριέρα του στην Γουέστ Χαμ, όμως ο εκπρόσωπος του παίκτη δήλωνε οτι ο Σουηδος δεν έχει κανένα πρόβλημα. Τελικά, τα "σφυριά" έλυσαν το συμβόλαιο του και ο πρώην μέσος της Άρσεναλ αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.
"Η Γουέστ Χαμ και ο Φρέντι Λιούνγκμπεργκ συμφώνησαν για την λύση του συμβολαίου" αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ενώ ο αντιπρόεδρος των "σφυριών", Σκοτ Ντάξμπουρι δήλωσε: "Σεβόμαστε την στάση που κράτησε ο Φρέντι Λιούνγκμπεργκ και φθάσαμε στην λύση του συμβολαίου, του ευχόμαστε οτι καλύτερο για το μέλλον του. Η απόφαση είναι κοινή".

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι που παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις στην υπόθεση τόσο απο την Ευρώπη, όσο και απο την Ασία και την Αμερική. Ο Λιούνγκμπεργκ απο την πλευρά του, δηλώνει οτι θα σκεφτεί αρκετά πριν αποφασίσει για το μέλλον του.

"Έκανα οτι καλύτερο μπορούσα για την Γουέστ Χαμ και ευχαριστήθηκα το διάστημα που ήμουν στην ομάδα, όμως αυτή η απόφαση είναι η καλύτερη και για τις δυο πλευρές. Τώρα, θα σκεφτώ το ποδοσφαιρικό μου μέλλον" είπε ο Σουηδός.




TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ