ΑΕΚ

Ελίασον: "Είμαι περήφανος που είμαι μέλος της εθνικής Σουηδίας, τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα"

Ελίασον: "Είμαι περήφανος που είμαι μέλος της εθνικής Σουηδίας, τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα"

Ο Νίκλας Ελίασον εξέφρασε την περηφάνια του που είναι μέλος της εθνικής μας της Σουηδίας. Τι ανέφερε για την ΑΕΚ.

Ο Νίκλας Ελίασον βρίσκεται με την εθνική Σουηδίας για το Nations League. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ μίλησε στο fotbollskanalen, εξέφρασε την περηφάνειά του για την παρουσία του στην εθνική και αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της σεζόν με την Ένωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ελίασον:

Για την παρουσία του με την εθνική Σουηδίας: "Νομίζω πως έχουμε πολύ καλή ομάδα με πολλούς ταλαντούχους παίκτες και σε όλα ματς πρέπει να δείχνουμε διαφορετικά πράγματα. Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι νέο. Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ και προσπαθώ να συνεισφέρω στη θετική ενέργεια εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Οπότε αυτά δεν είναι περίεργα πράγματα. Πάντα θες να παίξεις βεβαίως, αλλά έχουμε απίστευτα ταλαντούχους παίκτες. Eίμαι και σχετικά καινούργιος στην ομάδα. Οπότε είμαι απίστευτα περήφανος που είμαι μέλος της ομάδας και θέλω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στις προπονήσεις και όταν παίζω σε αγώνα".

Για το ξεκίνημα της σεζόν με την ΑΕΚ: "Ήταν καλό. Ήταν κακό το αποτέλεσμα στα ευρωπαϊκά προκριματικά με τη Νόα, αλλά ήταν ένα ειδικό παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα από την Αρμενία, όπου ο τερματοφύλακάς της σκόραρε. Αποκλειστήκαμε. Αλλά στο πρωτάθλημα τα πάμε καλά".

Για τους Σουηδούς της Stoiximan Super League: "Έπεσα πάνω στον Φραντς Μπρόνσον, που παίζει στον Ατρόμητο, στην παραλία. Δείχνει να περνά καλά. Πέρυσι ήταν εδώ ο Όγκουστ Έρλινγκμαρκ και ζούσαμε κοντά. Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ είναι επίσης εδώ. Είμαστε λίγοι".

Για το αν επιτρέπεται να κάνει παρέα με παίκτες του Παναθηναϊκού: "Ναι, πάμε για καφέ καμιά φορά".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ