ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Έληξε η ποινή του Αρκούδα που αποκτά δικαίωμα συμμετοχής

Έληξε η ποινή του Αρκούδα που αποκτά δικαίωμα συμμετοχής

Η ποινή αποκλεισμού του Χρήστου Αρκούδα έληξε και ο Γιώργος Παράσχος μπορεί να υπολογίζει στην διάθεση του νεαρού ποδοσφαιριστή από το ματς της 13ης αγωνιστικής με τον Πλατανιά.

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του Ατρομήτου από την ερχόμενη αγωνιστική, την 13η και το ματς με τον Πλατανιά εκτός έδρας, έχει πλέον ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου Χρήστος Αρκούδας ο οποίος είχε τιμωρηθεί με δέκα μήνες αποκλεισμό για χρήση απαγορευμένης ουσίας όταν αγωνιζόταν την περσινή περίοδο στην ΑΕΚ.

Η ΕΠΟ απέστειλε έγγραφο στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος κατόπιν αιτήματος της ομάδας του Περιστερίου και ενημέρωσε ότι η ποινή του ποδοσφαιριστή λήγει σήμερα (27 Νοεμβρίου), άρα από την προσεχή κιόλας αγωνιστική (13η) δύναται να χρησιμοποιηθεί σε επίσημους αγώνες.

Μιλώντας στοatromitosfc.grο Χρήστος Αρκούδας δήλωσε τα εξής:
«Επιτέλους έφθασε η στιγμή που περίμενα εδώ και μήνες. Η περιπέτειά μου έληξε και είμαι έτοιμος να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου την προσπάθεια που γίνεται στον Ατρόμητο. Για μένα από σήμερα ο Ατρόμητος είναι κι επίσημα ένα καινούργιο βήμα στην καριέρα μου.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο κ. Σπανό, τον προπονητή κ. Παράσχο και τον τεχνικό διευθυντή κ. Αγγελόπουλο που με στήριξαν σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή της καριέρας μου. Εκείνο που εγώ πρέπει να κάνω είναι να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη με μοναδικό γνώμονα την επίτευξη των στόχων της ομάδας μου».

Σε ότι έχει να κάνε με την προετοιμασία του Ατρόμητου για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά συνεχίστηκε την Τετάρτη στον Ασπρόπυργο με τον Ναπολεόνι να είναι και πάλι απών και να γυμνάζεται μόνος του. Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει στο γήπεδο Περιστερίου.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ