ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ελλάδα - Ιρλανδία: Οι φίλαθλοι της Εθνικής τιμούν μέσω δύο πανό τη μνήμη του Μπάλντοκ στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Ελλάδα - Ιρλανδία: Οι φίλαθλοι της Εθνικής τιμούν μέσω δύο πανό τη μνήμη του Μπάλντοκ στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Το πανό στο "Γ. Καραϊσκάκης" εις μνήμην του Τζορτζ Μπάλντοκ

Οι φίλαθλοι της Εθνικής στο "Γ. Καραϊσκάκης" δεν ξέχασαν τον μεγάλο απόντα του ματς με την Ιρλανδία, Τζορτζ Μπάλντοκ, και μέσω ενός πανό τιμούν τη μνήμη του 31χρονου ποδοσφαιριστή.

Η Ελλάδα υποδέχεται την Ιρλανδία στο κατάμεστο "Γ. Καραϊσκάκης" (21:45, ALPHA, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24), με τους διεθνείς να καλούνται μέσα σε τέσσερις ημέρες να πραγματοποιήσουν ακόμη μία σπουδαία εμφάνιση όπως αυτή της Αγγλίας, στη σκιά μάλιστα του ξαφνικού θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Οι φίλαθλοι της Εθνικής που βρίσκονται στο φαληρικό γήπεδο δεν ξεχνάνε τον 31χρονο ποδοσφαιριστή, καθώς πίσω από τη μία εστία έχουν κρεμάσει δύο μεγάλα πανό.

Το ένα είναι με το όνομα του αμυντικού του Παναθηναϊκού και το νούμερο 2 που φορούσε στη "γαλανόλευκη" και το άλλο με την ημερομηνία του χαμού του και δίπλα τη λέξη "παρών".

Πανό για τον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ στις εξέδρες του "Καραϊσκάκης", στο ματς της Εθνικής με την Ιρλανδία | 13 Οκτωβρίου 2024
Πανό για τον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ στις εξέδρες του "Καραϊσκάκης", στο ματς της Εθνικής με την Ιρλανδία | 13 Οκτωβρίου 2024 EUROKINISSI SPORTS | LATO KLODIAN
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ