ΕΥΡΩΠΗ

Έλληνες διαιτητές σε διεθνείς αγώνες

GEPA-04061074170 - MARBURG,SLOWENIEN,04.JUN.10 - FUSSBALL - FIFA Weltmeisterschaft 2010 in Suedafrika, Vorberichte, Vorbereitung, Vorbereitungsspiel, Freundschaftsspiel, Laenderspiel, Slowenien vs Neuseeland. Bild zeigt Schiedsrichter Anstasios Kakos (GRE). Foto: GEPA pictures/ Andreas Reichart
GEPA-04061074170 - MARBURG,SLOWENIEN,04.JUN.10 - FUSSBALL - FIFA Weltmeisterschaft 2010 in Suedafrika, Vorberichte, Vorbereitung, Vorbereitungsspiel, Freundschaftsspiel, Laenderspiel, Slowenien vs Neuseeland. Bild zeigt Schiedsrichter Anstasios Kakos (GRE). Foto: GEPA pictures/ Andreas Reichart INTIME SPORTS

Τον αγώνα Σέριφ (Μολδαβία)-Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ (27/7) θα διευθύνει ο Τάσος Κάκος.

Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Μπαλτάς-Δημήτρης Γκάγκας και 4ος διαιτητής ο Ηλίας Σπάθας.Εξάλλου ο Μιχάλης Κουκουλάκης θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης Ρουχ Χορζόφ (Πολωνία)-Αούστρια Βιέννης (Αυστρία) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League (29/7). Βοηθοί του θα είναι οι Σπυρίδων Τρύφωνας-Δαμιανός Ευθυμιάδης και 4 διαιτητής ο Σταύρος Τριτσώνης.

Ο Γιώργος Δαλούκας θα διευθύνει τον αγώνα ανάμεσα στην Γιουβέντους (Ιταλία) και την Σάμροκ (Ιρλανδία) στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League (5/8), με βοηθούς τους Δημήτρη Σαραϊδάρη-Λεωνίδα Βασιλειάδη. Χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Δημήτρης Καλόπουλος.

Η Θάλεια Μήτση ορίστηκε διαιτητής στον αγώνα Λευκορωσία-Ολλανδία για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2011 (21/8). Βοηθοί της θα είναι οι Ουρανία Φώσκολου-Στυλιανή Γκόγκου.

Η Ελένη Λαμπαδαρίου θα διευθύνει αγώνες για τον 4 προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κορασίδων 2011 (2-9/10 στην Ολλανδία, με τη συμμετοχή της διοργανώτριας χώρας, της Ισπανίας, της Γεωργίας και της Λευκορωσίας), με βοηθό την Στυλιανή Γκόγκου.

Η Ευγενία Κασκαντήρη θα διευθύνει αγώνες για τον 2ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κορασίδων 2011 (15-22/10 στη Β. Ιρλανδία, με τη συμμετοχή της διοργανώτριας χώρας, της Τσεχίας, του ΕΙΡΕ και της ΠΓΔΜ), με βοηθό την Χρυσούλα Κουρομπίλια.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ