ΑΡΗΣ

Ελπίδα από Ράγιο Βαγιεκάνο για Τόχα

Ελπίδα από Ράγιο Βαγιεκάνο για Τόχα
INTIME SPORTS

Η φημολογία περί ενδιαφέροντος της Ράγιο Βαγιεκάνο για τον Κάρλος Τόχα φαντάζει ως ότι το καλύτερο για την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης για την λύση του συμβολαίου του Κολομβιανού μέσου

Η φημολογία περί ενδιαφέροντος της Ράγιο Βαγιεκάνο για τον Κάρλος Τόχα φαντάζει ως ότι το καλύτερο για την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης για την λύση του συμβολαίου του.

Στην διάρκεια της περασμένης εβδομάδας ο Κολομβιανός μέσος είχε κληθεί στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" όπου και του είχε προταθεί μία μείωση των απολαβών του της τάξης του 40%.

Κάτι που όπως αναμενότανε δεν τον βρήκε σύμφωνο και δεδομένου ότι το συμβόλαιό του υφίσταται ακολουθεί καθημερινά τις οδηγίες του Σάκη Τσιώλη βρισκόμενος την στιγμή αυτό στο Καρπενήσι όπου λαμβάνει χώρα το πρώτο μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες μέρες από το περιβάλλον του Τόχα είχε τονιστεί πως υπήρχε ενδιαφέρον από ισπανική ομάδα για να προκύψει τις τελευταίες ώρες η φημολογία περί ενδιαφέροντος της Ράγιο Βαγιεκάνο.

Της νεοφώτιστης στην La Liga της νέας αγωνιστικής περιόδου με απευθείας άνοδο από την Segunda Division όπου είχε κατακτήσει την 2η θέση.

Κατά τα άλλα και όσον αφορά την διαμόρφωση του ρόστερ του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου η ολοκλήρωση της απόκτησης του Μανόλη Παπαστεριανού θα εξαρτηθεί από το πότε θα αποκτήσει την ελευθερία του από τον Ηρακλή.

Στο θέμα του κεντρικού αμυντικού και διαδόχου του Βραζιλιάνου Ρονάλντο Γκιάρο που θα αποτελέσει και τον παρτενέρ του Νίκου Λαζαρίδη στο βασικό σχήμα δεν υπάρχει εξέλιξη όπως και σε αυτό του βασικού επιθετικού με τον 22χρονο Ισπανό Ιβάν Μπολάδο να κερδίζει καθημερινά έδαφος.

Όσον αφορά δε την σημερινή μέρα στο Καρπενήσι αυτή περιλάμβανε για τρίτη συνεχόμενη μέρα διπλή προπόνηση. Το πρωί για μία ακόμη μέρα οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν πάνω στην φυσική τους κατάσταση με πολύ τρέξιμο καθ' όλη την διάρκεια της προπόνησης.

Κι όσο για το απόγευμα ο Τσιώλης και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν πάνω στην τακτική με ατομικό πρόγραμμα να ακολούθησαν οι Τσέζαρεκ, Πρίττας, Κανούλας και ο υπό δοκιμήν Τσοκάνης.

Εν τω μεταξύ στην Θεσσαλονίκη από το πρωί (11/07) ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το μεγάλο φιλικό της 26ης Ιουλίου με την Πενιαρόλ στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Στην συνέχεια επί αυστριακού εδάφους ο Άρης θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια από τα οποία τα δύο έχουνε ήδη οριστικοποιηθεί ενώ σίγουρα δύο φιλικά παιχνίδια θα γίνουνε και στην Ιταλία στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του Αυγούστου.

" Πρέπει να πω πως το ένα φιλικό θα είναι με ομάδα που μετέχει στο Champions League όπως επίσης υπάρχουν συζητήσεις με την Νάπολι με την οποία έχουμε συμφωνήσει προφορικά για ένα φιλικό μια βδομάδα πριν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Έχει γίνει η προφορική συμφωνία, πιστεύω ότι είμαστε κοντά και περιμένουμε τα τυπικά", τόνισε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΡΗΣ FM 92,8 ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιώργος Ελευθερούδης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ