ΑΡΗΣ

Έμεινε εκτός ο Νάτσο Γκαρσία

Έμεινε εκτός ο Νάτσο Γκαρσία
νατσο γκαρσια απογοητευση

Δίχως τον Γκαρσία που έμεινε εκτός αποστολής, θα παραταχθεί ο Άρης στο ματς κόντρα στην ΑΕΛ (28/2, 16:45 Nova)

Ο Αργεντινός τεχνικός των "κιτρινόμαυρων" αν και δεν υπάρχει κάποιος λόγος τραυματισμού δεν πήρε μαζί του τον Βολιβιανό αμυντικό μέσο.
Πρίττας, Φερνάντεζ και Ναφτί είναι ετοιμοπόλεμοι για τα χαφ, ενώ υπάρχει και η επιλογή του Μεριέμ που παίζει σ' όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής.

Περιττό να γράψουμε πως η νίκη είναι μονόδρομος για του παίκτες του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, που έχουν χάσει ήδη αρκετό έδαφος και δεν έχουν περιθώριο για νέες απώλειες.

Οι τρεις ήττες στα 4 τελευταία παιχνίδια (Skoda Ξάνθη, Πανθρακικός, ΑΕΚ) έριξαν τους "κιτρινόμαυρους" της Θεσσαλονίκης στην 5η θέση με την Καβάλα να πλησιάζει απειλητικά και έτσι το τρίποντο με την ΑΕΛ θα μοιάζει με βαθμολγική ανάσα.

Η ΑΕΛ είναι πάντα υπολογίσιμος αντίπαλος, όμως ο καλός Άρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και αν θέλει να κλειδώσει μια θέση για τα πλέι οφ πρέπει εύκολα ή δύσκολα να... καθαρίζει τέτοια παιχνίδια.

Οι "κιτρινόμαυροι" ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς κόντρα στους "βυσσινί" με πρωινή προπόνηση το Σάββατο και στην συνέχεια ο Κούπερ ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία είναι οι: Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Πρίττας, Χαβίτο, Νέτο, Κόκε, Ρονάλντο, Κάλβο, Νασούτι, Αράνο, Φερνάντεζ, Κάμπορα, Αντού, Τζόνσον, Μεριέμ, Κουλουχέρης, Βαγγέλη, Ναφτί.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Γκαρσία, Αραβίδης, Λαμπριάκος, Ορτίθ, Ντέιλι, Φρασέρι, Πιοβεζάν, Οικονομόπουλος, Γραικός, Αγτζίδης, Μπουγαίδης.










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ