ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έμεινε εκτός ο Σίλντενφελντ

Έμεινε εκτός ο Σίλντενφελντ
INTIME SPORTS

Χωρίς τον Γκόρντον Σίλντεφελντ η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς στην Λειβαδιά ενώ εκτός έμειναν και οι Μπεργκ, Πράνιτς και Μπαϊράμι. Μέσα οι Δώνης και Μπαλμπόα.

Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για την 16η αγωνιστική της Super League.

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ υπέστη τράβηγμα στον ορθό μηριαίο εγκατέλειψε την προπόνηση στο Κορωπί και όπως είναι λογικό δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου για την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς.

Αυτή θα είναι η 4η απουσία του Τριφυλλιού για τον συγκεκριμένο αγώνα καθώς δεν υπολογίζονται και οι Πράνιτς (λόγω καρτών), Μπαϊράμι (προετοιμάζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση στον αγώνα με τον Παναιτωλικό) και Μπεργκ (κάνει ατομικό πρόγραμμα για να ξεπεράσει την θλάση και να είναι έτοιμος για τον αγώνα στο Αγρίνιο).

Μέσα Δώνης, Μπαλμπόα

Στην προπόνηση της Τρίτης, οι Πράσινοι άρχισαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2" και δίτερμα και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπεργκ.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκε και η 20μελής αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης με το Λεβαδειακό, στην οποία συμπεριλήφθηκαν και οι Δώνης, Μπαλμπόα. Μάλιστα για τον Ουρουγουανό επιθετικό είναι η πρώτη φορά που δίνει το παρών σε αποστολή για το ματς πρωταθλήματος.

Και οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές είχαν βρεθεί ξανά στην αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή Ψαχνών όπου και έπαιξαν κιόλας, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί όμως ακόμα σε ματς πρωταθλήματος.

Οι εκλεκτοί του Αναστασίου είναι οι: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Νάνο, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Μέντες, Ζέκα, Δώνης, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Λαγός, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπαλμπόα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ