ΟΦΗ

Έμεινε όνειρο το ΟΥΕΦΑ

Έμεινε όνειρο το ΟΥΕΦΑ
Νουαφορ

Ο ΟΦΗ δεν προκρίθηκε στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, καθώς ηττήθηκε για δεύτερη φορά απο την Τομπόλ Κοστανάϊ με 1-0

Ο ΟΦΗ ήθελε να επιστρέψει στα ''ευρωπαϊκά σαλόνια'', όμως η Τομπόλ Κοστανάϊ εκμεταλλεύθηκε το γεγονός οτι είναι σε καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο την συγκεκριμένη στιγμή, νίκησε 1-0 στο Παγκρήτιο και προκρίθηκε στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, αφήνοντας εκτός τους Κρητικούς, αλλά και την Λίμπερετς στον προηγούμενο γύρο.
Οι Κρητικοί έπαιξαν αρκετά καλά, έχασαν πολλές ευκαιρίες, αλλά η αναποτελεσματικότητα στην επίθεση και οι σημαντικές απουσίες τους στέρησαν την νίκη και παράλληλα την πρόκριση. Οι ''μελανόλευκοι'' ξεκίνησαν δυνατά και στο πρώτο ημίχρονο είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα με συνέπεια να δημιουργούνται ευκαιρίες μπροστά απο την εστία των Καζάκων, αλλά οι Νουαφόρ (2', 4'), Γκερμπερ (19') και Κουνενάκης (26') δεν μπόρεσαν να δώσουν προβάδισμα στην ομάδα του Ράϊνερ Μάουρερ.

Η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να χάνουν πολλές κλασικές ευκαιρίες, με σημαντικότερη αυτή του Δημήτρη Πλιάγκα στο 59ο λεπτό, όταν με σουτ που επιχείρησε στο ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα πάνω απο την εστία των φιλοξενούμενων, αφού πριν είχε προηγηθεί σουτ στο δοκάρι από τον Ισά. Στο 77' ο Νουαφόρ έχασε άλλη μια ευκαιρία και κάπου εκεί οι γηπεδούχοι άρχισαν να ''γεμίζουν'' με άγχος.

Συνέπεια αυτού του άγχους ήταν στο 85' οι φιλοξενούμενοι να φθάσουν στο γκολ, σε μια απο τις ελάχιστες ''επισκέψεις'' στην εστία των γηπεδούχων. Ο Χαραμπάρα (είχε μπει αλλαγή) βρήκε χώρο έξω απο την μεγάλη περιοχή και επιχείρησε σουτ, έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Πίρσμαν και έβαλε τέλος στο ''όνειρο'' των Κρητικών για συμμετοχή στο φετινό Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Συνθέσεις
ΟΦΗ:
Πιρσμαν, Μπαρκαουάν, Αρβανίτης (68' Πλουσής), Ταραλίδης, Σίμιτς, Πίτσος (81' Μιχελακάκης), Νουαφόρ, Ισά, Ρουμπάκης (56' Πλιάγκας), Κουνενάκης, Γκέρμπερ.

ΤΟΜΠΟΛ ΚΟΣΤΑΝΑΪ: Πετούχοφ, Μουχάνοφ, Νουρτουλέτοφ, Ντιμιτρόβ, Ιρισμέτοφ, Σκοριχκ, Γιουρίν (61' Καραμπάρα), Νουργκάλιεφ (69' Μεσκόφ), Μπαλτίεφ, Νουρμαγκομπέτοφ, Οσταπένκο (42' Μπακάεφ).








TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ