ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Εμπαπέ: Εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες ο Γάλλος σούπερ σταρ

Real Madrid's Kylian Mbappe in action during the Champions League opening phase soccer match between Real Madrid and VfB Stuttgart at the Santiago Bernabeu stadium, in Madrid, Tuesday, Sept. 17, 2024. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Kylian Mbappe in action during the Champions League opening phase soccer match between Real Madrid and VfB Stuttgart at the Santiago Bernabeu stadium, in Madrid, Tuesday, Sept. 17, 2024. (AP Photo/Manu Fernandez) @2024 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποχώρησε με πρόβλημα στον αριστερό μηρό στο ματς με την Αλαβές και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες, κάτι που θα του στερήσει εκτός των άλλων τη συμμετοχή στο μαδριλένικο ντέρμπι με την Ατλετικο.

Η Ρεάλ συνέχισε με νίκες στην La Liga επικρατώντας με 3-2 της Αλαβές το βράδυ της Τρίτης για την εμβόλιμη 7η αγωνιστική, ωστόσο ο αγώνας αυτό της αφήνει μία πληγή που έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο 25χρονος Γάλλος σούπερ σταρ αναγκάστηκε να αποχωρήσει λίγο πριν από το τέλος της αναμέτρησης και σύμφωνα με τα σημερινά ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ, θα αναγκαστεί να μείνει για ένα διάστημα τριών εβδομάδων εκτός δράσης λόγω ζημιάς στον αριστερό μηρό.

Το γεγονός αυτό τον θέτει νοκ-άουτ από το επικείμενο ντέρμπι με την Ατλέτικο στο "Μετροπολιτάνο" και τα δύο επόμενα ματς των μερένγκες με Λιλ (εκτός) και Βιγιαρεάλ (εντός), καθώς και από τους αγώνες της Γαλλίας στο Nations League με Ισραήλ και Βέλγιο, με την επιστροφή του στη δράση να αναμένεται να λάβει χώρα στον αγώνα πρωταθλήματος με την Θέλτα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ