ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Εμπαπέ: Ενοχλήσεις στον μηρό για τον Γάλλο σούπερ σταρ, αμφίβολος για το ντέρμπι με την Ατλέτικο

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του με την Ρεάλ σε ματς της La Liga απέναντι στην Αλαβές | 24 Σεπτεμβρίου 2024
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του με την Ρεάλ σε ματς της La Liga απέναντι στην Αλαβές | 24 Σεπτεμβρίου 2024 @2024 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης του "Μπερναμπέου" μεταξύ της Ρεάλ και της Αλαβές ωστόσο αποχώρησε με ενοχλήσεις στον μηρό, με τα ισπανικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως είναι αμφίβολος η συμμετοχή του στο ντέρμπι με την Ατλέτικο.

Με τον Κιλιάν Εμπαπέ να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα και να είναι ο κορυφαίος της αναμέτρησης, η Ρεάλ επιβλήθηκε με 3-2 της Αλαβές για την εμβόλιμη 7η αγωνιστική της Liga και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής την Μπαρτσελόνα έχοντας ένα ματς περισσότερο.

Ωστόσο, το φινάλε του ματς βρήκε τους ανθρώπους των μερένγκες ανήσυχους αναφορικά με τον Γάλλο σούπερ σταρ και συγκεκριμένα με την αποχώρησή του στο 80ο λεπτό για να δώσει τη θέση του στον Γκιουλέρ.

Ο λόγος είναι πως ο Εμπαπέ αισθάνθηκε μικροενοχλήσεις στον αριστερό μηρό και κρίθηκε αναγκαίο να γίνει αλλαγή, με τον παίκτη να αναμένεται εντός της ημέρας να υποβληθεί σε εξωνυχιστικές ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η ακριβής κατάστασή του.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας "Relevo", με τα μέχρι τώρα δεδομένα υπάρχει η αίσθηση πως ο πρώην φορ της Παρί δεν θα είναι έτοιμος για το μαδριλένικο ντέρμπι στην έδρα της Ατλέτικο την ερχόμενη Κυριακή (29/9, 22:00) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της La Liga.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ