ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Εμπαπέ: Η Επιτροπή συνέστησε συμβιβασμό με την Παρί για τις οφειλές των 100 εκατ. ευρώ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ © 2024 PABLO GARCIA / AP IMAGES

Η Επιτροπή επίλυσης διαφορών συνέστησε να υπάρξει συμβιβασμός μεταξύ του Κιλιάν Εμπαπέ και της Παρί Σεν Ζερμέν για τις οφειλές ύψους 100 εκατ. ευρώ που ζητά ο Γάλλος σταρ από την προηγούμενη ομάδα του.

Η διαμάχη του Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν για τις οφειλές ύψους 100 εκατ. ευρώ συνεχίζεται και την Τετάρτη (11/9) η επιτροπή επίλυσης διαφορών της γαλλικής λίγκας, στην οποία είχε προσφύγει ο Γάλλος σταρ, εξέδωσε ετυμηγορία.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή συνέστησε να υπάρξει συμβιβασμός μεταξύ των δύο πλευρών, μία απόφαση που ευνόησε τους Παριζιάνους.

Στην ανακοίνωσή της η Παρί ανέφερε: "Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι απόλυτα ικανοποιημένη με τη σημερινή δίωρη ακρόαση ενώπιον της Επιτροπής.

Ο σύλλογος υπενθύμισε ότι ο παίκτης έχει δεσμευτεί με δεσμεύσεις που πρέπει να τηρήσει, έχοντας λάβει πρωτοφανή οφέλη από τον σύλλογο για πάνω από επτά χρόνια στο Παρίσι.

Υπό το φως των προφορικών και τεκμηριωμένων επιχειρημάτων του συλλόγου, η Επιτροπή επέμεινε στον συμβιβασμό μεταξύ των πλευρών, την οποία η Παρί Σεν Ζερμέν επιδιώκει εδώ και πολλούς μήνες.

Η Επιτροπή κάλεσε τώρα τον παίκτη να εξετάσει τη διαδικασία συμβιβασμού".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ