ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Εμπαπέ: Η Παρί θέλει να τον υπογράψει ως ελεύθερο για να μην πληρώσει 35 εκατ. ευρώ στη Μονακό

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Παρί και τη Λιλ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Παρί και τη Λιλ © 2022 MICHEL SPINGLER / AP IMAGES

Υπερπροσπάθεια για να κρατήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ καταβάλει η Παρί Σεν Ζερμέν, με την AS ωστόσο, να αναφέρει πως επιθυμία του συλλόγου είναι ο Γάλλος σταρ να υπογράψει ως ελεύθερος κι αυτό, ώστε να μην πληρώσει στη Μονακό ρήτρα ύψους 35 εκατ. ευρώ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίζεται αποφασισμένη να κρατήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ στο Παρίσι και μετά το τέλος της σεζόν. Ο γαλλικός σύλλογος αντιστάθηκε το περασμένο καλοκαίρι στα μυθικά ποσά της Ρεάλ, ενώ είναι έτοιμος να παλέψει για να πείσει τον 23χρονο να μείνει.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Le Parisien αναμένεται να προχωρήσει σε μια εξωφρενική πρόταση, προσφέροντάς του 200 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, όπως αναφέρει η AS, η ομάδα του Παρισιού παλεύει να εξοικονομήσει παράλληλα 35 εκατ. ευρώ. Πώς θα το πετύχει αυτό; Μόνο αν υπογράψει τον Εμπαπέ ως ελεύθερο το προσεχές καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, στην περίπτωση που ο 23χρονος ανανεώσει το συμβόλαιό του ή πουληθεί η Παρί οφείλει να πληρώσει στη Μονακό το εν λόγω ποσό, βάσει της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ