ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Εμπαπέ: Η τεράστια τούρτα για τα γενέθλιά του και η φανέλα της Παρί μέχρι το 2050

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τους συμπαίκτες του και τη φανέλα της Παρί μέχρι το 2050 μέχρι τα γενέθλιά του
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τους συμπαίκτες του και τη φανέλα της Παρί μέχρι το 2050 μέχρι τα γενέθλιά του PRINT SCREEN TWITTER

Ο Κιλιάν Εμπαπέ τη Δευτέρα (20/12) γιόρτασε τα 23α του χρόνια, με την τούρτα των γενεθλίων του να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, ενώ τα βλέμματα τράβηξε το δώρο των συμπαικτών του, που ήταν η φανέλα της Παρί με το όνομά του και το έτος 2050.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έκλεισε τη Δευτέρα (20/12) τα 23α του χρόνια και το γιόρτασε μαζί με τους συμπαίκτες του σε εστιατόριο του Παρισιού. Ο Γάλλος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν είχε μία εντυπωσιακή τούρτα, ενώ τα βλέμματα τράβηξε η φανέλα που του ετοίμασαν οι παίκτες της Παρί, δείχνοντάς του το πόσο θέλουν να παραμείνει στην ομάδα. Συγκεκριμένα, ήταν μία φανέλα της ομάδας που έφερε το όνομά του και το έτος 2050.

Την ίδια στιγμή βέβαια, οι άνθρωποι της ομάδας του Παρισιού έχουν χάσει πλέον την αισιοδοξία τους. Η Παρί έχει προσπαθήσει να κάνει τα πάντα, προκειμένου ο Εμπαπέ να πειστεί να συνεχίσει στο Παρίσι και τα επόμενα χρόνια. Μέχρι στιγμής ωστόσο, ο 23χρονος έχει αρνηθεί όλες τις προτάσεις, με τις πιθανότητες να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της να λιγοστεύουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γαλλικής Equipe, η ανανέωση του Γάλλου διεθνή έχει ακόμα σταματήσει., με τους ανθρώπους της της ομάδας του Παρισιού να έχουν χάσει πλέον την αισιοδοξία τους. Μάλιστα, ο λόγος που οι διαπραγματεύσεις έχουν "παγώσει" είναι η αστάθεια που επικρατεί στα αποδυτήρια των Παριζιάνων.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ