ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Εμπαπέ: Η "βόμβα" έσκασε, ο Γάλλος σταρ στην Ρεάλ Μαδρίτης

Εμπαπέ: Η "βόμβα" έσκασε, ο Γάλλος σταρ στην Ρεάλ Μαδρίτης
24MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS

Η "βόμβα" μεγατόνων έσκασε και μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου είναι γεγονός. Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποφάσισε Ρεάλ και οι μερένγκες τον ανακοίνωσαν. Υπέγραψε έως το 2029.

Η μεγάλη μεταγραφή είναι πλέον γεγονός. Ο Κιλιάν Εμπαπέ και επίσημα φορά από τη νέα σεζόν τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, αφήνοντας την Παρί, την οποία τα τελευταία επτά χρόνια οδήγησε σε αρκετές επιτυχίες.

Ο 25χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής μετά από πολλά επεισόδια σ' ένα "σίριαλ" που παίχτηκε για χρόνια, τελικά αποφάσισε να μετακομίσει στην Ισπανία και να φορέσει τη φανέλα των μερένγκες. Αυτή την φορά οι Παριζιάνοι δεν κατάφεραν να τον μεταπείσουν και αναζητούν εδώ και αρκετό καιρό τον παίκτη για την επόμενη μέρα.

Λίγα 24ωρα μετά την κατάκτηση του Champions League από τη Ρεάλ, η βασίλισσα ανακοίνωσε την μεταγραφή του Εμπαπέ, ένα deal, το οποίο είχε κλείσει εδώ και αρκετές εβδομάδες. Ο Γάλλος σούπερ σταρ, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο και θα λαμβάνει κάθε χρόνο 15.000.000 ευρώ "καθαρά".

Η Παρί είχε δαπανήσει το ποσό των 180 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό της από τη Μονακό το καλοκαίρι του 2018. Είχε προηγηθεί μία σεζόν (17/18), στην οποία ο Γάλλος σούπερ σταρ αγωνίστηκε στους Παριζιάνους με την μορφή του δανεισμού.

Το άστρο του Εμπαπέ έλαμψε στο Παρκ Ντε Πρενς. Κατέκτησε στο Παρίσι έξι πρωταθλήματα Γαλλίας, τέσσερα Κύπελλα Γαλλίας, δύο Λιγκ Καπ και τρία Σούπερ Καπ. Φυσικά, αυτό το διάστημα σήκωσε με την εθνική ομάδα της χώρας του και το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι ατομικές διακρίσεις μπόλικες. Πέντε φορές αναδείχθηκε κορυφαίος της Ligue 1 και τρεις φορές ποδοσφαιριστής της χρονιάς στη Γαλλία. Πλέον, με τη Ρεάλ Μαδρίτης στοχεύει σε νέες διακρίσεις, ενώ τού λείπει από την τροπαιοθήκη του το Champions League, το οποίο θα κυνηγήσει στη βασίλισσα.

Η ανακοίνωση της Ρεάλ:

"Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Κιλιάν Εμπαπέ κατέληξαν σε συμφωνία και θα είναι παίκτης μας για τις επόμενες πέντε σεζόν.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ (Παρίσι, Γαλλία, 20/12/1998) είναι νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Ένας παγκόσμιος σταρ φτάνει στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, ο οποίος στα 25 του μόλις έκανε τη σεζόν με τα περισσότερα σκορ με την Παρί Σεν Ζερμέν (44 γκολ) και ήταν πρώτος σκόρερ στο γαλλικό πρωτάθλημα για έκτη συνεχόμενη διοργάνωση (27 γκολ).

Η ομάδα μας ενισχύεται από έναν εξαιρετικό επιθετικό, αρχηγό της εθνικής Γαλλίας, με την οποία αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής το 2018 και του Nations League το 2021, στο οποίο σημείωσε το νικητήριο γκολ. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ, ο Εμπαπέ κέρδισε το Χρυσό Παπούτσια με οκτώ γκολ και, μετά το χατ-τρικ του στον τελικό, έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία σε τελικούς Παγκοσμίου Κυπέλλου (4)".

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ