ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπορδάς: "Η Μπαρτσελόνα ήθελε τον Εμπαπέ το 2017"

Το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ανζέρ πανηγυρίζει ο Κιλιάν Εμπαπέ για την League 1
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ανζέρ AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Ο Κίλιαν Εμπαπέ θα μπορούσε να καταλήξει στην Μπαρτσελόνα το 2017, όμως τελικά η διοίκηση των μπλαουγκράνα προτίμησε τον Ουσμάν Ντεμπέλε, σύμφωνα με τον Χαβιέρ Μπορδάς.

Ο Νεϊμάρ αποχώρησε το 2017 από την Μπαρτσελόνα για την Παρί Σεν Ζερμέν με το ποσό των 222 εκατομμυρίων ευρώ. Εκείνο το διάστημα οι μπλαουγκράνα έψαχναν για τον αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου σταρ.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε με συνέντευξη στην Mundo Deportivo, το πρώην μέλος της διοίκησης των Καταλανών, Χαβιέρ Μπορδάς, στη λίστα βρισκόταν ο Κίλιαν Εμπαπέ.

"Όταν θέλαμε να πάρουμε τον Ντεμπελέ, ο ατζέντης Τζοσέπ Μαρία Μινγκέλα μου τηλεφώνησε για να μου πει ότι μπορούμε να αποκτήσουμε τον Εμπαπέ. Μίλησα με τον Μπαρτομέου και μου είπε να τον παρακολουθήσω.

Τηλεφώνησα στον πατέρα του Εμπαπέ και μου είπε ότι ο γιος του δεν θα πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης, εξαιτίας του Κριστιάνο Ρονάλντο, του Καρίμ Μπενζεμά και του Γκάρεθ Μπέιλ. Αντί αυτού θα μπορούσε να πάει στην Μπαρτσελόνα, επειδή έφυγε ο Νεϊμάρ" σχολίασε ο Μπορδάς στην ισπανική εφημερίδα.

Ωστόσο, τελικά προτιμήθηκε ο Ουσμάν Ντεμπελέ, καθώς ήταν επιλογή του Ρόμπερτ Φερνάντες. Ο 27χρονος Γάλλος, που τότε αγωνιζόταν στην Ντόρτμουντ, αποκτήθηκε για το ποσό των 130 εκατομμυρίων ευρώ. Όμως, η ιστορία θα μπορούσε να ήταν διαφορετική και ο Εμπαπέ να μην φορούσε την φανέλα της Παρί, αλλά της Μπαρτσελόνα.

"Ο πρόεδρος της Μονακό προτιμούσε την Μπαρτσελόνα γιατί δεν ήθελε να ενισχύσει την Παρί Σεν Ζερμέν, έναν άμεσο αντίπαλο. Ωστόσο ο Ρόμπερτ προτίμησε τον Ντεμπελέ και ο Πεπ Σεγκούρα τον στήριξε. Η εξήγηση ήταν ότι ο Εμπαπέ παίζει για τον εαυτό του, ενώ ο Ντεμπελέ για την ομάδα" δήλωσε ο Μπορδάς.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ